USB Aygıtı Tanınmadı Hatası Nasıl Çözülür?

USB aygıtı tanınmadı hatası yüzünden aygıtınızı kullanamıyor musunuz? Bu sorunu çözmenizi sağlayacak yöntemleri bir araya getirdik.

USB aygıtı tanınmadı hatası mı alıyorsunuz? USB aygıtının algılanamamasının nedenlerini ve hata mesajını ortadan kaldırmak için başvurulabilecek çeşitli yolları oldukça ayrıntılı bir şekilde ele aldık.

USB aygıtlar, dosya paylaşımı için en çok kullanılan ve diğer depolama yöntemlerine göre daha az güvenlik riski içeren depolama yöntemlerinden biridir ancak bu hata ile karşılaşan kullanıcılar ne yazık ki bu yöntemi kullanamıyor.

Siz de bu kullanıcılar arasında yer alıyorsanız aşağıdaki çözüm yollarını uygulamayı deneyebilirsiniz.

USB Aygıtı Tanınmadı Hatası İçin Çözüm Yolları

USB Aygıtı Tanınmadı Hatası İçin Çözüm Yolları

1. Bilgisayarı Yeniden Başlatma

Windows işletim sistemli bilgisayarlarda karşılaşılan sorunların büyük bir kısmı sistemin hatalı çalışmasından kaynaklanır. Bu gibi durumlarda bilgisayarı yeniden başlatmak etkili bir çözüm yolu olarak karşımıza çıkıyor.

2. İşletim Sistemini Güncelleme

İşletim sistemlerinin arkasındaki geliştiriciler, mevcut hataları ortadan kaldırmak ve kullanıcılara daha sorunsuz bir deneyim sunmak için düzenli olarak güncelleme yayımlar. Bu güncellemeleri eğer almazsanız çeşitli hatalar yüzünden bilgisayarı sorunsuz bir şekilde kullanamayabilirsiniz.

3. USB Aygıtını Farklı Bilgisayara Takma

Sorunun bilgisayardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek için USB aygıtını başka bir bilgisayara takmayı deneyin. Aygıt eğer sadece bir bilgisayarda kullanılamıyorsa bu durumda sorun aygıtta değil, bilgisayardadır.

4. USB Sürücüsünü Güncelleme

5. USB Root Hub Ayarlarını Güncelleme

Exit mobile version