En İyi URL Kısaltma Araçları

En iyi URL kısaltma siteleri neler? İşte uzun bağlantıları çok kolay bir şekilde kısaltabileceğiniz hizmetlerin listesi!

URL kısaltma hizmetleri sayesinde uzun bağlantı adreslerini kısaltabilirsiniz. Üstelik bu işlem zahmetsizdir. Yani uzun adımlar gerektirmez. Aşağıda yer alan listede bu konuda en başarılı servisler bulunuyor.

URL Kısaltma Siteleri Listesi

URL Kısaltma-1

1. TinyURL

Anonim kullanım için en iyi hizmetlerden bir tanesi olan TinyURL’de bağlantı kısaltma işlemi için bir hesap oluşturmanıza gerek yoktur. Bu hizmetin dezavantajı gelişmiş özellikler sunmamasıdır. Çok kolay bir kullanıma sahip olan araçta bağlantı özelleştirme seçeneği de bulunuyor.

2. Bitly

Bağlantı kısaltma konusunda çok popüler bir hizmet olan Bitly, kullanımı basittir. Başarılı hizmette ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki sürüm yer alıyor. Ücretsiz sürümde Bit.ly alan adını kullanarak bağlantı kısaltabilirken ücretli sürümde ise kendi özel alan adınızı kullanabilirsiniz.

Ücretli versiyonda tek tek bağlantıları izleyebilir ve tablo üzerinden analizleri inceleyebilirsiniz. Zapier ve TweetDeck ile entegrasyon desteğine sahip olan araç, karekod oluşturma gibi çeşitli özelliklere sahiptir.

3. T2M

Kolay kullanıma sahip olan T2M, bağlantı izlemeyi kolaylaştırmak için iki ayrı gösterge panosuna sahiptir. QR kodu oluşturma özelliğinin yer aldığı hizmette kişiselleştirilmiş kısa URL desteğine mevcuttur.

Gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken araçta ücretli sürüm de yer alıyor. Ücretli versiyonda parola korumalı bağlantı ve özel bağlantı gibi URL’ler de oluşturabilirsiniz. Hizmet ayrıca başarılı kullanıcı arayüzüne de sahiptir.

4. Ow.ly

Hootsuite, çok popüler bir sosyal medya yönetim hizmetidir. Ow.ly ise sosyal medya veya farklı platformlarda kullanmak için bağlantılarınızı kısaltmanıza izin veren Hootsuite özelliğidir. Hootsuite kullanıcısıysanız kontrol panelinden Ow.ly özelliğine erişebilirsiniz.

Kontrol paneli üzerinden kısaltılmış bağlantıların analizlerine erişebilirsiniz. Mobil platform desteğine sahip olan hizmeti kullanabilmek için Hootsuite hesabına ihtiyacınız olacaktır.

5. Rebrandly

Rebrandly, çeşitli özelliklerin yer aldığı gelişmiş URL kısaltma aracıdır. Bu özellikler arasında toplu bağlantı oluşturma, 100’den fazla uygulama entegrasyonu, özel raporlama, tıklama izleme gibi pek çok özellik yer alıyor.

Başarılı kullanıcı arayüzüne sahip olan hizmetinde ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı versiyon bulunuyor. Ücretli sürümde bazı avantajlar yer alıyor.

Yukarıdaki listede en iyi bağlantı kısaltma araçları yer alıyor. Bu hizmetler ile ilgili düşüncelerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca indirilmesi gereken bilgisayar programları listemize de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version