Ünlü Rapçi Dr. Dre GTA Online Oyununa Ekleniyor

GTA Online güncellemesi yeni Dr. Dre müziğini piyasaya sürecek, ayrıca Franklin'i de geri getirecek.

GTA Online,  yeni  güncelleme ile hikaye görevleriyle birlikte Franklin’i geri getiriyor.  Ayrıca efsanevi rapçi Dr. Dre de yeni müzikleriyle geliyor.

Güncelleme 15 Aralık’ta Çıkıyor

Rockstar, GTA Online içinFranklin’i konu alacak bir güncelleme yayınlanacağını açıkladı. Oyunun tek oyunculu hikayesinde yaşanan olayların yıllar ardından geçecek olan “The Contract” güncellemesi, 15 Aralık’ta piyasaya çıkacak. Kendi ajansını yöneten Franklin’in çalışmalarına odaklanacak olan The Contract, geçtiğimiz aylarda GTA için oyun müzikleri yaptığı ortaya çıkan Dr. Dre ve bestelerini içerecek.

Rockstar Newswire’da duyurulan The Contract, Los Santos’un seçkin sakinlerinin sorunlarına “çözümler” sunan bir ajans olan F. Clinton & Partner’ı oyuncularla tanıştırıyor. The Contract’ta, GTA Online karakteriniz Lamar Davis aracılığıyla Franklin ile tanışacak.  Ayrıca ajansı bir sonraki seviyeye taşımakla görevlendirilecek. The Contract, bütün GTA Online güncellemeleri gibi ücretsiz olacak.

Yeni Şarkılar Geliyor

Hikayenin bir parçası olarak, GTA 5 radyo sunucusu DJ Pooh, potansiyel bir müşteri olan Dr. Dre için Franklin’le iletişime geçecek. Bu görevde, henüz yayınlamadığı besteleriyle dolu olan telefonunu kaybeden Dr. Dre’ye kaybolan cihazını güvence altına alarak geri götüreceksiniz. Bu görevi ister ekip halinde ister tek başınıza yapabileceksiniz.

Yeni Silahlar, Araçlar ve Sözleşmeler Olacak

Geçen yılki Cayo Perico soygununda kısa kamera hücresinden bu yana rapçinin ilk görünüşü olacak. Ayrıca, Snoop Dogg’un bu yılın başlarında çantadan çıkardığı bir şey olan oyun içi “yeni ve yayınlanmamış” müziğin çıkışını yapacak. Rockstar, güncellemenin “bazı çok özel konuk sunuculardan eklektik yeni bir radyo istasyonu, Dr. Dre’den bir ton yeni ve yayınlanmamış özel parça da dahil olmak üzere mevcut radyo istasyonlarında türünün ilk örneği olan devasa güncellemeler ve ağır vuruşlu bir radyo istasyonu” ekleyeceğini söyledi.”

Tahmin edebileceğiniz gibi, bu besteler oyunun bir parçası olacak. Rockstar yaptığı duyuruda, “Oyuna, bazı çok özel konuk sunucuları, yeni bir radyo istasyonunu, Dr. Dre’nin henüz yayınlanmamış bestelerini ve  radyo istasyonlarına yeni şarkılar ekledik” açıklamalarını yaptı.

Güncelleme ayrıca yeni silahları, araçları, sözleşmeleri ve daha fazlasını beraberinde getirecek. Rockstar, ilerleyen günlerde genişleme hakkında daha fazla bilgi açıklayacağını söyledi.

Exit mobile version