Uncharted: Legacy of Thieves Collection, PS5 ve PC’ye geliyor

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, PS5 ve PC için iki klasiği getiriyor. Koleksiyon 2022'nin başlarında çıkacak.

Sony, hem Uncharted: A Thief’s End hem de Uncharted: The Lost Legacy’nin bir remaster’ı olan Uncharted: Legacy of Thieves Collection oyununu duyurdu. Oyun hem PS5 hem de PC’ye geliyor. Sony, bir PlayStation Blog gönderisine göre, koleksiyonun 2022’nin başlarında piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ancak PS5 sürümünün önce piyasaya sürüleceğini, PC sürümünün ise “kısa bir süre sonra” geleceğini söylüyor.

Sony, PlayStation’a özel oyunların arka kataloğunu giderek PC’ye getiriyor. Bu Uncharted serisiyle devam edecek. Yayıncı, bu yılın başlarında Uncharted 4: A Thief’s End’i kişisel bilgisayarlara getirme planlarını kayıtsız bir şekilde sızdırdı. Şimdi hem A Thief’s End hem de Lost Legacy’nin Uncharted: Legacy of Thieves Collection’ın bir parçası olarak PC’ye geleceğini onayladılar.

Sony oyunla ilgili yaptığı açıklamada şu ifalere yer verdi: Uncharted: Legacy of Thieves Collection’ın çıkışıyla birlikte Uncharted’ı PlayStation 5 konsoluna ve PC’ye getirdiğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Steam ve Epic Games Store’da yer alacak

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, “2022’nin başlarında” PlayStation 5’e de geliyor. PC versiyonu Iron Galaxy’de geliştiriliyor. Bu konsol sürümünden “kısa bir süre sonra” piyasaya çıkacak. Oyunun hem Steam’de hem de Epic Games Store’da piyasaya çıkması planlanıyor. Bu nedenle PC oyunlarınızı nereden almayı tercih ederseniz edin, güvence altındasınız.

Geliştiricilerin resmi blogda açıkladığı gibi, “Bu yepyeni yeniden düzenlenmiş paket Uncharted 4: Thief’s End’i içeriyor. Nathan Drake, Kaptan Avery’nin uzun süredir kayıp hazinesini ararken son bir uzak maceraya atılıyor. Aynı zamanda Chloe Frazer’ın çılgınlıktan kahramana geçerken yaptığı çıkışları anlatan Uncharted: The Lost Legacy’yi de içeriyor. Ünlü paralı asker Nadine Ross’un yardımını alan Chloe, Ganesh’in Altın Tusk’ını bulmak için Hindistan’ın Batı Ghats’ına gider.

Bu remaster’ların tam olarak hangi özellikleri içereceği henüz görülmedi. Ancak geliştiriciler piyasaya sürülmeye yakın daha fazla ayrıntı vaat ediyor. Fragmanı kaçırdıysanız, aşağıdan kontrol edin.

Exit mobile version