Ücretsiz Windows 10 Geçişi Yapmak İçin Son Uyarılar

Microsoft tarafından şiddetle tavsiye edilen ücretsiz Windows 10 geçişi yapmak için son uyarılar gelmeye başladı. Hadi gelin tüm detaylara birlikte bakalım.

Hatırlayacağınız üzere Microsoft şirketi Windows 7 ve Windows 8.1 kullanıcıları için sürekli uyarılarda bulunuyordu. Onların Windows 10 platformuna geçmemeleri halinde çeşitli haklardan mahrum kalacaklarını söylemişti. Şimdi ise şirket daha hızlı bir geçiş sağlayabilmek için ek tedbirler alıyor.

Microsoft çalışanı tarafından yapılan bir paylaşıma göre, Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemlerinden Windows 10 işletim sistemine geçmek için henüz geç değil. Her ne kadar 2016 yılının sonunda kampanya bitmiş olsa bile yine de ücretsiz bir şekilde Windows 10 platformuna geçiş yapabiliyorsunuz.

Ücretsiz Windows 10 geçişi kolay bir şekilde yapılabiliyor

Hiçbir ödeme yapmadan düşük model işletim sisteminizi yükseltebilirsiniz. Windows 10 yükseltmesi yapmak isteyenler bunu ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilir. Ancak şirket tarafından yapılan açıklamada, bunun en önemli şartlarından birisinin de etkinleştirme anahtarının orijinal olması gerektiği ortaya çıktı.

ücretsiz Windows 10

Bildiğiniz üzere Windows işletim sistemini etkinleştirme anahtarı olarak bazıları orijinal tercih etmiyor. Bu kişiler için firma Windows 10 yükseltmesi sağlamak istemiyor. Ayrıca kullandığınız anahtar kişisel kullanıma uygun değilse, firma yine böyle bir yükseltmeye müsaade etmiyor.

Eğer Windows 7 veya Windows 8.1 kullanıyorsanız ve Windows 10 platformuna geçmek istiyorsanız hiçbir yazılımsal problem yaşamadan bunu sağlayabilirsiniz. Sizce Windows tarafından sunulan bu avantaj olumlu etki yaratabilecek mi?

Exit mobile version