En İyi Ücretsiz VPN Programları

En iyi ücretsiz VPN programları listesinde hangi hizmetler yer almaktadır? İşte birbirinden başarılı programlar!

En iyi ücretsiz VPN programları listesinde yer alan hizmetler sayesinde hiçbir ücret ödemeden internette anonim bir şekilde gezinebilirsiniz. Bedava kullanabileceğiniz hizmetlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ücretsiz VPN Programları Neler?

Ücretsiz VPN Programları-1

1. ProtonVPN

Ekstra güvenlik özellikleri ile dikkat çeken ProtonVPN, kullanıcıların internetteki gizliliğini korumak için en güçlü şifrelemeyi kullanır. Bu kapsamda tüm ağ trafiği AES-256 ile şifrelenir, anahtar değişimi 4096-bit RSA ile yapılır ve mesaj kimlik doğrulaması için SHA384 ile HMAC kullanılır.

Kayıt tutmadığını ileri süren hizmetin Belçika, Almanya, Brezilya, Kanada dahil olmak üzere 63 ülkede 1636 sunucusu bulunmaktadır. Programın ücretsiz sürümünde Japonya, Hollanda ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere yalnızca üç farklı ülke seçilebilmektedir. Bu 3 ülkede 24 sunucu bulunmaktadır.

Hizmet Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Chromebook ve Android TV desteğine sahiptir. Aylık veri limiti içermeyen ücretsiz sürümde P2P desteği yer almamaktadır. Bedava sürümün yanı sıra Basic, Plus ve Visionary ücretli abonelik planları sunulmaktadır. Ücretli versiyonlar çeşitli avantajlara sahiptir.

2. Windscribe

Kullanıcıların internet dünyasında anonim kalabilmesini sağlayan Windscribe, AES-256 şifreleme ve 4096 bit RSA anahtarı kullanır. Kolay kullanıma sahip olan hizmet Windows, Mac, Android, iOS ve Linux’u destekler.

Başarılı VPN hizmeti ayrıca Chrome, Firefox, Opera ve Microsoft Edge tarayıcıları için eklenti desteği sunmaktadır. Aylık veri limiti içeren ücretsiz sürümde çeşitli bölge seçenekleri yer almaktadır.

3. TunnelBear

Kullanıcı dostu arayüze sahip olan TunnelBear’da 20’den fazla ülke bulunmaktadır. Hizmette ücretsiz ve ücretli sürümler bulunmaktadır. Ücretli versiyonda 5 cihaz desteği dahil olmak üzere birçok avantaj bulunmaktadır.

Ücretsiz sürümde aylık 500 MB aylık veri limiti mevcuttur. İnternet bağlantınızı AES-256 ile şifreleyerek gizliliğinizi koruyan hizmetin kullanımı çok kolaydır. Mac, Windows, iOS ve Android desteği bulunan programında kayıt tutulmadığı ileri sürülmektedir.

4. Privado VPN

Kolay kullanıma sahip olan Privado VPN adlı hizmetin bedava versiyonunda aylık 10 GB veri kullanım limiti ve 12 farklı bölge seçeneği bulunmaktadır. P2P desteğine sahip olan hizmet Windows, Mac, Android ve iOS’te yer almaktadır.

Şirket kullanıcıların etkinliklerini izlemediğini ve kayıt altına almadığını ileri sürer. Programda IP sızıntı koruması özelliği de mevcuttur. Ücretsiz sürümde Socks5 Proxy desteği bulunmamaktadır.

5. Hide.me

Aylık 10 GB veri kullanım limiti sunan Hide.me adlı hizmette 5 farklı sunucu seçeneği yer almaktadır. Elbette ücretli versiyonda herhangi bir veri kullanım limiti bulunmamaktadır ve sunucu seçeneği çok daha fazladır.

Windows, Mac, Android ve iOS’te yer alan VPN hizmetinde hiçbir etkinliğin kaydedilmediği ileri sürülmektedir. Hızlı ve güvenilir bir bağlantı sunan program için 7/24 teknik destek vardır.

Yukarıda en iyi ücretsiz VPN programları yer almaktadır. Bu hizmetlerden bir tanesini kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca internet hızlandırma yöntemleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version