En İyi Ücretsiz PC Oyunları

En iyi ücretsiz PC oyunları listesinde hangi yapımlar yer alıyor? İşte birbirinden başarılı bedava video oyunları!

Ücretsiz PC oyunları, oyuncuların herhangi bir ödeme yapmasına gerek kalmadan eğlenceli zaman geçirmesine imkân tanır. Günümüzde birbirinden başarılı pek çok bedava video oyunu bulunuyor. Aşağıda yer alan liste üzerinden ücretsiz olarak sunulan bilgisayar oyunlarına göz atabilirsiniz.

Ücretsiz PC Oyunları Listesi

Ücretsiz PC Oyunları-1

1. Fortnite

Epic Games tarafından geliştirilen Fortnite, oynaması ücretsiz battle royale oyunudur. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan oyunda hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyorsunuz. Oyunda başarılı craft sistemi de mevcuttur.

2. PUBG: Battlegrounds

2022 yılının ocak ayı içerisinde oynaması ücretsiz hale gelen PUBG: Battlegrounds’u Steam platformu üzerinden herhangi bir ödeme yapmadan bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çeşitli haritaların yer aldığı oyunda bir adaya 100 oyuncu atlar ve hayatta kalan son kişi olabilmek için mücadele eder.

3. DOTA 2

Valve tarafından geliştirilen ve yayımlanan DOTA 2, oyuncular arasında çok büyük bir popülerliğe sahip olan MOBA oyunudur. İki takımın mücadele ettiği yapımda amaç rakibin üssünü yıkmaktır. En iyi ücretsiz PC oyunları listesinde yer alan yapımda çok fazla sayıda hero (kahraman) yer alıyor.

4. League of Legends

MOBA türündeki League of Legends, Riot Games tarafından geliştirilen popüler bir oyundur. Oyundaki amaç tıpkı DOTA 2’deki gibi rakibin üssünü yıkmaktır. Çeşitli şampiyonların yer aldığı yapımda rakibin üssünü ilk yıkan takım maçı kazanır.

5. FIFA Online 4

Ücretsiz futbol oyunu FIFA Online 4, özel olarak PC platformuna geliştirildi. Kaliteli grafiklere ve başarılı oynanışa sahip olan yapımda Türkçe spiker desteği de mevcuttur.

6. Splitgate

Bilim kurgu temasına sahip olan Splitgate, çok oyunculu nişancı oyunudur. Aksiyon düzenin yüksek olduğu yapım, 1047 Games tarafından geliştirildi. Halo oyununa benzeyen yapımda başarılı oynanış mekaniği yer alıyor.

7. Conqueror’s Blade

Booming Tech tarafından geliştirilen Conqueror’s Blade, devasa çok oyunculu taktiksel aksiyon oyunudur. Orta Çağ’da geçen yapımda savaşlarda mücadele etmenin yanı sıra ittifaklar da kurabilirsiniz.

8. Counter Strike: Global Offensive

FPS oyunu denildiğinde akla ilk gelen oyunlardan bir tanesi olan Counter Strike: Global Offensive, geçtiğimiz yıllarda oynaması ücretsiz hale geldi. Valve tarafından geliştirilen yapımda çeşitli haritalar ve oyun modları bulunuyor.

9. CRSED: F.O.A.D.

Darkflow Software tarafından geliştirilen CRSED: F.O.A.D., oynaması ücretsiz battle royale oyunudur. Hayatta kalan son kişi olmaya çalıştığınız yapımda jetpack ve araç kullanabilirsiniz. Battle royale türünü seven oyuncular, kaliteli grafiklere sahip olan oyunda keyifli zaman geçirebilir.

10. Warframe

Çok kaliteli grafiklere sahip olan Warframe, arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz aksiyon TPS oyunudur. Bilim kurgu temasına sahip olan yapım, Digital Extremes tarafından geliştirildi. Oyunda çok başarılı harita tasarımı ve karakter modellemeleri bulunuyor.

11. Crossout

En iyi ücretsiz PC oyunları arasında bulunan Crossout adlı oyunda kendi arabanızı oluşturabilir ve diğer oyuncular ile savaşabilirsiniz. MMO aksiyon türündeki video oyununda çok başarılı oynanış mekaniği mevcuttur.

12. Neverwinter

6 Aralık 2013 yılında satışa sunulan Neverwinter, Cryptic Studios tarafından geliştirildi. Yayıncılığını Perfect World Entertainment’ın yaptığı yapım, aksiyon MMORPG türündedir. Oyunda çeşitli görevleri tamamlayarak seviye atlayabilir ve karakterinizi güçlendirebilirsiniz.

13. Warzone

Yayıncılığını Activision’ın yaptığı Warzone, oyuncular arasında çok popüler bir yapımdır. Battle royale türündeki oyunda tıpkı PUBG ve Fortnite’taki gibi hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyorsunuz. Oyun kaliteli grafikleri ile dikkat çekiyor.

14. Apex Legends

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends adlı battle royale oyununda bir haritaya atlıyor ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Çeşitli karakterlerin yer aldığı yapımda her karakterin farklı özelliği bulunuyor. Başarılı yapımda takım oyunu büyük bir öneme sahiptir.

15. Destiny 2

Açık dünya teması ile dikkat çeken Destiny 2, çok oyunculu FPS oyunudur. Bungie tarafından geliştirilen ve yayımlanan oyunda çok başarılı oynanış mekaniği ve bölüm tasarımları bulunuyor. Kaliteli grafiklere sahip olan yapımı Steam üzerinden indirebilirsiniz.

16. Paladins

Takım oyununun çok önemli olduğu Paladins, Overwatch benzeri bir yapımdır. Evil Mojo Games tarafından geliştirilen oyunda çeşitli şampiyonlar bulunuyor. En iyi ücretsiz PC oyunları listesinde bulunan oyundaki her şampiyonda farklı özellikler yer alıyor.

17. War Thunder

2. Dünya Savaşı ve Soğuk Savaş döneminden hava, kara ve deniz araçlarının yer aldığı War Thunder, diğer oyuncular ile mücadele edebileceğiniz çevrim içi odaklı oyundur. Gaijin Entertainment tarafından geliştirilen yapım, atmosferi çok başarılı yansıtıyor.

18. World of Tanks Blitz

Wargaming Group Limited tarafından geliştirilen ve yayımlanan World of Tanks Blitz, tanklar ile diğer oyuncular ile savaşabileceğiniz bir yapımdır. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan oyunda başarılı oynanış mekaniği bulunuyor.

19. Valorant

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan Valorant, ücretsiz olarak sunulan FPS oyunudur. Kısa sürede çok popüler hale gelen video oyununda çeşitli karakterler yer alıyor. Maçlarda 5’er kişilik iki takım mevcuttur.

20. Lost Ark

Devasa çok oyunculu rol yapma oyunu Lost Ark, 12 Şubat 2022 tarihinde çıktı. Yayıncılığını Amazon Games’in yaptığı yapım, Smilegate RPG tarafından geliştirildi. Çok kaliteli grafiklere sahip olan oyunu Steam platformu üzerinden indirebilirsiniz.

En iyi ücretsiz PC oyunları listesinde yer almayan fakat çok beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa bu oyunu yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca en iyi hayatta kalma oyunları listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version