Ücretsiz Online PDF-Word Çeviri Aracına Merhaba Deyin!

PDF malumunuz üzere text dökümanlarınızı saklarken en çok kullandığınız formatlardan biri. PDF dosyalarının en önemli yanlarından biri de sabit diskinizde diğer dosya türlerine göre daha az yer kaplaması.

PDF dosyaları, bütün cihazlarda açılabilen dosyalardır. Günümüz bilgisayarlarının çoğu da içerisinde PDF okuyucu yüklü olarak gelmektedir. PDF dosyaları hakkında zor olan şey ise Word dosyaları gibi kolay düzenlenememeleridir.

Ücretsiz Online PDF-Word çevirici aracı sayesinde artık bu konu bir problem olmaktan çıkmaktadır. Üstelik bahsettiğimiz araç tamamen ücretsiz. Çevirebileceğiniz dosyalarda ise herhangi bir limit bulunmuyor.

Aracın kullanımı için “https://www.investintech.com/prod_a2d.htm” web sitesine girmeniz ve ekranda çıkan gri kutu içerisine PDF dosyanızı sürükleyip bırakmanız yeterli. Dosya yüklenince, araç otomatik olarak dosyanızı Word formatına dönüştürecektir. Araç tamamiyle başarılı sonuçlar sunmaktadır. Bir denemeye ne dersiniz? Bunun için yukarıda bahsettiğimiz adrese girmeniz yeterli!

 

Exit mobile version