En İyi Ücretsiz Araba Oyunları (PC/Android/iOS)

PC, Android ve iOS için en iyi ücretsiz araba oyunları neler? İşte ücret ödemeden oynayabileceğiniz en başarılı yarış oyunlarının listesi!

En iyi ücretsiz araba oyunları neler? Günümüzde bedava olarak sunulan pek çok oyun bulunuyor. Hiçbir ücret ödemeden bir oyun oynamak istiyorsanız aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Ücretsiz Araba Oyunları Önerileri

  1. Classic Racers (PC)
  2. RaceRoom Racing Experience (PC)
  3. TrackMania Nations Forever (PC)
  4. Project Torque (PC)
  5. Inertial Drift: Sunset Prologue (PC)
  6. Need for Speed: No Limits (Android ve iOS)
  7. Asphalt 9: Legends (PC, Android ve iOS)
  8. CSR Racing 2 (Android ve iOS)
  9. Real Racing 3 (Android ve iOS)
  10. Beach Buggy Racing 2 (Android ve iOS)

1. Classic Racers

Vision Reelle tarafından geliştirilen ve yayımlanan Classic Racers, 26 Mart 2019 tarihinde çıktı. Oynaması ücretsiz olan yapım 60’larda geçiyor. Kaliteli grafikler ile dikkat çeken video oyununda çeşitli araçlar yer alıyor. Başarılı pist tasarımlarına sahip olan oyunda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

2. RaceRoom Racing Experience

Kaliteli grafiklere sahip olan RaceRoom Racing Experience, 12 Şubat 2013 tarihinde yayımlandı. Sector3 Studios tarfından geliştirilen yapım yarış simülasyonudur. Bu nedenden dolayı yapım, gerçekçi oynanışı seven oyunculara hitap ediyor.

3. TrackMania Nations Forever

Düşük sistem gereksinimi isteyen yarış oyunu arıyorsanız TrackMania Nations Forever isimli yapıma göz atabilirsiniz. 65 adet pistin yer aldığı video oyununda tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı oyun modu bulunuyor.

4. Project Torque

Invictus Games tarafından geliştirilen Project Torque, 30 Nisan 2008 tarihinde çıktı. Oyunda tek oyunculu ve çok oyunculu oyun modları bulunuyor. Yarış modları tarafında drift ve sokak yarışı gibi seçenekler mevcut.

5. Inertial Drift: Sunset Prologue

Level 91 Entertainment tarafından geliştirilen ve PQube Limited tarafından yayımlanan Inertial Drift: Sunset Prologue, görsellik ile ön plana çıkıyor. Ücretsiz yarış oyunu arayan oyunculara hitap eden yapımda 16 araba ve 20 pist yer alıyor.

6. Need for Speed: No Limits

Electronic Arts tarafından yayımlanan Need for Speed: No Limits, popüler yarış serisinin 21. oyunudur. 30 Eylül 2015 tarihinde Android ve iOS platformları için yayımlanan yapım, kaliteli grafikler ve başarılı pist tasarımları ile ön plana çıkıyor. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan oyunda arabayı özelleştirme seçeneği mevcut.

7. Asphalt 9: Legends

Gameloft tarafından geliştirilen Asphalt 9: Legends, Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi şirketlerin ürettiği popüler arabalar bulunuyor. Tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı oyun moduna sahip olan yapımda otomatik ve manuel yarış kontrolleri yer alıyor.

8. CSR Racing 2

Modifiye özelliği ile dikkat çeken CSR Racing 2, kaliteli grafikler ve başarılı oynanış mekaniği ile ön plana çıkıyor. Oyunda Ferrari, Porsche, Aston Martin, McLaren, Bugatti, Lamborghini ve  Pagani gibi otomobililer mevcut.

9. Real Racing 3

Gerçekçi araba oyunu arıyorsanız Real Racing 3 isimli yapıma göz atmalısınız. Oyunda Porsche, Bugatti, Chevrolet, Aston Martin ve Audi gibi şirketlerin popüler arabaları mevcut. Başarılı yapımda ayrıca 40 adet pist yer alıyor.

10. Beach Buggy Racing 2

Oyuncuların eğlenceli zaman geçirmesine olanak tanıyan Beach Buggy Racing 2, en iyi ücretsiz araba oyunları arasında yer alıyor. Başarılı araba ve pist tasarımlarının bulunduğu oyunda diğer oyunculara karşı mücadele edebilirsiniz.

Exit mobile version