Ücretsiz Abby Finereader ve Ücretsiz Zwcad

Covid-19 salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken pek çoğumuz önlemlerin bir parçası olarak evden çalışmaya başladık. Pek çok yazılım firması işleriniz kesintiye uğramasın diye size yardımcı olmak istiyor. Tıpkı Abbyy ve Zwcad gibi… ABBYY FineReader 15 Corporate Edition sürümü ve ZWCAD Pro 2020 sürümü bir süre için ücretsiz

Ücretsiz ABBYY FineReader

ABBYY FineReader 15 Corporate Edition, 1 Nisan-31 Mayıs 2020 arası kullanımını ücretsiz olarak edinebilir durumda.

ücretsiz finereader

Ödeme yok. Taahhüt yok. Hiçbir Kısıt yok. FineReader ile PDF dosyalarını görüntüleyebilir, düzenleyebilir, arayabilir, yorumlayabilir, imzalayabilir, koruyabilir, bu dosyalardan metin ayıklayabilir ve daha ayrıntılı düzenleme için Word, Excel’e dönüştürebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken konu kısmına “Abbyy FineReader 15 Corporate Ed. ücretsiz talep ediyoruz” yazıp, Firma, Ad Soyad, E-Mail, Telefon ve talep ettiğiniz adet bilgisini belirterek abbyy@eti.com.tr adresine mail atmanız.

Ücretsiz ZWCad

ZWCad’in de distribütörlüğünü yapan Eti Bilgisayar’ın açıklaması şu şekilde:

Korona virüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken pek çoğumuz önlemlerin bir parçası olarak evden çalışmaya başladık. İşleriniz kesintiye uğramasın diye size yardımcı olmak istiyoruz.

ZWCAD Pro 2020 sürümünün kullanımını 31 Mayıs 2020’ye kadar  ücretsiz yaptık.
Ödeme yok. Taahhüt yok. Hiçbir Kısıt yok. Linki tıklayıp formu doldurarak geçici lisans kodunuzu hemen isteyin ve ZWCAD ile çalışmaya başlayın.

*Lisans doğrudan ZWSOFT tarafından size gönderilecektir.

Exit mobile version