Ubisoft’un Yeni Oyunu Project Q Açıklandı

Ubisoft, sayısız sızıntıdan sonra yeni oyunu olan Project Q oyununu resmen duyurdu. Oyun ilk olarak çevrimiçi olarak yayınlanan bir GeForce Now veritabanı tarafından ortaya çıkarıldı.

Ubisoft, Project Q kod adlı yeni ve duyurulmamış bir projenin sızdırılan görüntülerinin gerçek olduğunu onayladı. Onay, oyunun görüntülerinin – bildirildiğine göre takım savaş arenasının ilk kapalı testinden alındığı – çevrimiçi olarak paylaşıldıktan birkaç saat sonra geldi.

Ubisoft, sızıntının gerçek olduğunu kabul ederek tweet attı: “Kod adı Project Q ile tanışın. Oyuncuların deneyime gerçekten sahip olmalarını sağlayan bir takım savaşı arenası! Oyun erken geliştirme aşamasındadır ve test etmeye devam edeceğiz, bu yüzden şimdilik tek yapabileceğiniz gelecek testler için kaydolmak. Bu arada, bu bir Battle Royale değil. Oyun, akılda tek bir hedef olan çeşitli PvP modları içerecek”

Ubisoft konuya başka bir tweet ekleyerek, şirketin “bu oyuna NFT ekleme planları olmadığını” doğruladı.

Project Q ile İlgili Bazı Detaylar Sızdırıldı

Exputer’ın kapsamı, Project Q’nun erken oynanış görüntülerini de içeriyordu. Özellikle, oyun görüntüleri bazı mermi silahlarına sahip olsa da, tam olarak bir “atıcı” gibi görünmüyordu. Demo oynatıcı, yüksek atlama ve gezinme sunan “Icarus Wings” veya dövüş sanatları zinciri kombo yeteneklerine sahip “Wukong’s Staff” gibi benzersiz yeteneklere sahip çok sayıda öğe seçeneğine sahipti. Oyuncular, kısaca menzilli saldırılar ve yakın dövüş kombinasyonları arasında serbestçe geçiş yaptılar.

Harekete ve yakın dövüşe odaklanma, Project Q’yu piyasadaki sayısız PvP atıcısından ayırabilir. Meraklı “savaş arenası oyunu” tanımının ardında motive edici bir faktör olabilir.

Görünüşe göre bu son sızıntıya yanıt olarak, Ubisoft oyunu resmi olarak duyurdu. Hala “Project Q” lakabını kullanıyor. Daha sonraki bir tarihte yapılacak halka açık oyun testleri için kayıt açtı. Ubisoft’un duyurusu, oyunun erken geliştirme aşamasında olduğunu da netleştirdi.

İlginç bir şekilde, kayıt sayfası görünüşte yeni oyunla ilgili ayrıntıları kaldırmak için güncellendi, ancak başlangıçta Project Q’nun “erken geliştirme” aşamasında “yenilikçi ve modern bir PvP savaş arenası oyunu” olduğu belirtildi. Kapalı testin, oyunculardan “oyun konsepti ve temel oyun deneyimi” hakkında geri bildirim toplamak için “ilk oynanabilir kapalı test” olduğu bildirildi.

Kapalı teste katılmak istiyorsanız, PvP oyununun Xbox Series X, Xbox One, PS5 ve PS4’e gittiğini onaylayan oyunun kayıt sayfasına gidin. Ubisoft Connect üzerinden PC’de de oynayabilirsiniz.

Exit mobile version