Ubisoft Stockholm, Bir Savaş Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Ubisoft'un yan şirketlerinden birinin, savaş odaklı yepyeni bir aksiyon IP oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Ubisoft, oyun endüstrisindeki en üretken yayıncılardan biridir ve her yıl oldukça büyük bir hayran kitlesine yeni oyunlar yayınlar. Şimdi, Assassin’s Creed ve Rainbow Six gibi Ubisoft franchise’ları, en yeni yan kuruluşu Ubisoft Stockholm’ün vaadine dayanarak şirkete yepyeni bir IP daha almaya hazırlanıyor gibi görünüyor.

Ubisoft Stockholm şu anda çok sayıda oyun tasarımcısı endüstrisi işinin reklamını yapıyor. Daha büyük bir proje için gerekli birçok bilgi ipucu olarak karşımıza çıkıyor. Ubisoft’un yeni bir MMO oyunu üzerinde çalıştığına dair söylentiler birkaç aydır ortalıkta dolaşıyordu. Ancak reklamı yapılan birkaç iş rolüne bir göz atınca, IP’nin neleri içereceğine dair daha fazla kanıt ortaya koyuyor.

Ubisoft En İyi Oyun Türünü Oluşturdu

Stockholm şirketindeki Baş Oyun Tasarımcısı rolü, çalışanlardan daha savaş merkezli bir video oyunu çabasını ima eden aksiyon/savaş tasarımıyla ilgili deneyim sahibi olmalarını istiyor. Ubisoft’un tipik olarak açık dünya keşfine ve/veya RPG öğelerine odaklanması, en iyi çalıştığı belirli bir oyun türü oluşturduğu anlamına gelir.

Bununla birlikte Ubisoft Stockholm, Animasyon Mühendisleri ve savaş/aksiyon oyunlarında uzmanlaşmış C++ kodlayıcıları ile birlikte yayınlanmamış birkaç IP üzerinde çalışmaya ayarlandığından, gizli IP’nin bir MMO oyunu olduğuna dair önceki söylentiler daha az kesin gibi görünüyor.

Ek gereksinimler, Ubisoft’un son girişiminin yanan ateşine yakıt ekleyen “savaş mekaniği, oyuncu rolleri ve diğer savaş dışı aksiyon oyunları” gibi oyuncu merkezli özellikleri listeler. Çoğu oyun türünün bir şekilde mücadele gerektirdiği söylenebilir. Ancak şirketin bu kadar zorlu bir kategoride önceden deneyime sahip potansiyel çalışanlara olan talebi, dövüş ve aksiyonun yaklaşmakta olan oyunun satış noktalarından biri olacağını büyük ölçüde ima ediyor.

Gelecek Oyunların Listesi Belirlendi

Ubisoft ve yan kuruluşları tarafından duyurulan gelen oyun projelerinin hızlı akışı, markayı büyütmek için çok umut verici görünüyor. Ubisoft, mevcut iş planını ve pazarını çevreleyen bazı eleştirileri kabul etmiş görünüyor. Belki de önümüzdeki yıllarda daha çeşitli ve benzersiz içerik üretmek için rahat franchise temellerinden uzaklaşmak istiyor.

Ubisoft’un 2022 takviminde yakın zamanda geliştirilen birkaç oyun, bu gelişimsel değişikliğin beklenenden daha erken geleceğini düşündüren yenileriyle birlikte piyasaya sürülen eski oyunların bir dengesidir.

Ubisoft Stockholm, 2017 yılında kuruldu ve şu anda Massive Entertainment ile iddialı bir Avatar bağlama oyunu üzerinde işbirliği yapıyor. Ne yazık ki, stüdyo hala yeni projeyle ilgili birçok kesin ayrıntıyı gizli tutuyor. Açığa çıkmamış IP hakkında daha fazla bilgi edinmenin tek yolunun ekibe katılmak olduğunu ilan ediyor.

Bu, Ubisoft’un oyun için hala alfa öncesi bir aşamada olduğunu gösterse de, oyuncuları heyecanlandırmak ve son teknoloji ürünü bir sürüm için hazır hale getirmek için zaten yeterince tanıtım yapıldı.

 

 

Exit mobile version