Ubisoft Assassin’s Creed Chronicles oyununu ücretsiz yaptı

Ubisoft Connect’i kullanarak, bugünden itibaren sınırlı bir süre için kendinize Assassin’s Creed Chronicles: China’nın ücretsiz bir kopyasını edinebilirsiniz.

Verilecek kopya sayısında bir sınırlama olmasa da oyunu daha sonra kullanmak isteyebilirsiniz çünkü bu özel promosyon şu andan itibaren 15 Şubat’a kadar devam edecek.

Nintendo Switch resmi olmayan Android 10 desteğine sahip

UBISOFT ASSASSIN’S CREED CHRONICLES OYUNUYLA İLGİLİ DETAYLAR

Daha önce hiç Assassin’s Creed Chronicles oyunu oynamadıysanız, bu girişle bir sürpriz içindesiniz. Bu spin-off başlıkları, Assassin’s Creed Valhalla ya da diğer ana hat başlıklarına hiç benzemiyor. Çünkü bunlar 2D yan kaydırıcılar. Hikaye ayrıca, intikam arayışında olan Shao Jun’un botlarını dolduracağınız 16. Yüzyıl Çin’inde geçiyor.

https://twitter.com/UbisoftConnect/status/1359178804355358722

Hikaye birkaç saat sürüyor. Bu yüzden canavarca büyük Valhalla ya da başka herhangi bir şeye atlamak için vaktiniz olmadığında bir Assassin’s Creed kaşıntısını çizeceğinizden emin olabilirsiniz.

Bir kopyasını kullanmak için bu promosyon web sitesini ziyaret edin ve Ubisoft Connect’te oturum açın. Bağlantı sizi bir Ubisoft web sitesine götürür. Sayfanın altında sizi Ubisoft Connect oturum açma sayfasına götürmek için tıklamanız gereken bir simge bulunur. Ekrandaki talimatları izleyin ve işte ücretsiz oyununuzu talep ettiniz.

Resmi Ubisoft Connect Twitter hesabı, haberi paylaşarak, “Ubisoft Connect PC’de Assassin’s Creed Chronicles China’yı size sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bunu 16 Şubat, 17:00 CET’den önce alın” (İngiltere saatiyle 16:00).

Bu süre zarfında Ubisoft, Ubisoft Store’daki diğer Assassin’s Creed ve Tom Clancy oyunlarında da indirimler sunuyor.

Exit mobile version