Ubisoft 2020 kampanyası: Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft 2020 tatil kampanyası, insanların Assassin’s Creed Valhalla gibi Ubisoft oyunları için 19 Aralık 2020’ye kadar her gün ücretsiz indirmelerine olanak tanıyor. Noel yaklaşırken, Ubisoft tatil için cömert olmaya karar verdi. Şirket Assassin’s Creed Valhalla gibi oyunları için ücretsiz öğeler yayınladı. Bu, Ubisoft‘un da kutladığı tek etkinlik değil. Ubisoft Connect, kullanıcının son beş yılının bir özetini sunarak bu yılın sonunu da kutluyor.

Fortnite’ın yeni Performans Modu

Aralık ayı indirim ve ücretsiz ürünleri sunma ayıdır. Ubisoft’un hayranları tonlarca ücretsiz ganimet alma konusunda heyecanlı. Oyuncular muhtemelen Assassin’s Creed Valhalla’larını yasal olmayan bir şekilde tüm öğelerin kilidini açmak için değiştirmek yerine Ubisoft’tan resmi içerik almayı tercih edeceklerdir. Freebies, muhtemelen oyuncuların oyunu hackledikleri için Ubisoft hesaplarının yasaklanması veya kilitlenmesi riskini büyük ölçüde azaltacaktır. Diğer oyun şirketleri de kış sezonları için ücretsiz oyun hediye etmeye başladı. Call of Duty: Black Ops Cold War oyuncuları, yalnızca oyuna giriş yaptıkları için ücretsiz oyun kutuları kazanır.

UBISOFT 2020 KAMPANYASI KİMLER İÇİN GEÇERLİ?

Ubisoft, 14 Aralık 2020’de başlayan ‘Mutlu Bayramlar’ etkinliğini duyurdu. Her gün, 19 Aralık 2020’ye kadar ücretsiz oyun içi içerik dağıtacak. Ayrıca ücretsiz oyunlar da mevcut olacak. Katılımcıların 18 yaşın üzerinde olması ve bir Ubisoft hesabına sahip olması gerekiyor. Bugünden itibaren Ubisoft, efsanevi bir kıyafet ve bir Denizci Yerleşim Paketi içeren bir Assassin’s Creed Valhalla ödül paketi yayınladı. İnsanların tek yapması gereken bir Ubisoft hesabı oluşturmak ve ödüllerini talep etmek.

Ubisoft, bu ödüller için oyunlardan hiçbirine sahip olmayan kişiler için bile, hayranlarına hediyelerini şimdi talep edebilecekleri konusunda güvence verdi. Oyun içi içerik, oyunun bir kopyasını satın aldıklarında verilecek (olduğu sürece) aynı Ubisoft hesabını kullanarak). Bir sonraki hediyelerin ne olacağı belirsizdir. Bu nedenle insanların ödüllerini talep etmek için Ubisoft’un Twitter’ına her gün göz atmaları önerilir. Oyuncular, sonunda oyunu satın alıp alamayacaklarını asla bilemezler.

UBISOFT’UN DİĞER ÜCRETSİZ OLMASI BEKLENEN OYUNLARI

İnsanların yeni nesil oyunları için Ubisoft’tan ücretsiz ödüller görmesi muhtemeldir. Assassin’s Creed Valhalla’nın birinci olmasıyla, bir sonraki ödüller muhtemelen Watch Dogs: Legion, Far Cry 6 ve Immortals Fenyx Rising için olacak. Dolayısıyla, Ubisoft hayranlarının bu oyunlarla herhangi bir ilgisi varsa, muhtemelen Ubisoft’un Twitter’ına her gün bakmaya değer.

Exit mobile version