Simülasyon Türündeki Two Point Campus Ücretsiz Oldu

Two Point Campus kısa süreliğine ücretsiz oldu. Peki, başarılı simülasyon oyunu ücretsiz nasıl oynanır? İşte kampanyanın detayları!

Two Point Campus Ücretsiz

Simülasyon oyunu Two Point Campus ücretsiz olarak oynanabilir oldu. Sadece belirlenen süre boyunca söz konusu yapımı ücretsiz olarak indirebilir ve oynayabilirsiniz. Peki, kampanya sona erene kadar Two Point Campus nasıl indirilir?

Two Point Campus Ücretsiz Nasıl İndirilir?

Yayıncılığını SEGA’nın üstlendiği Two Point Campus isimli video oyunu dijital oyun mağazası Steam’de 2 günlüğüne ücretsiz hâle geldi. Oyunu kampanya bitene kadar ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Two Point Studios tarafından geliştirilen Two Point Campus oyununu kampanya bitene kadar ücretsiz oynayabilmek için birkaç adım uygulamanız yeterlidir. Steam’i açıp hesabınıza girin. Oyunun sayfasını görüntüleyin. Daha sonra “Oyunu Oyna” butonuna tıklayın. Ekranda bulunan talimatları uygulayın.

Üniversite inşa etmenize imkân tanıyan oyun indirime girdi. Yüzde 50 indirime giren Two Point Campus 479 TL’den 239,50 TL’ye düştü. Two Point Campus – Brainy Bundle isimli paket ise 716 TL’den 359,55 TL’ye düştü. İndirim kampanyası 10 Ağustos tarihinde bitecek.

Two Point Campus Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyunun düşük ayarlarda oynanabilmesi için en az Intel Core i3 6100 veya AMD FX-4350 işlemcisine ihtiyaç duyuluyor. Söz konusu simülasyon oyunu en az 6 GB kullanılabilir alan gerektiriyor.

Exit mobile version