Twitter’da Video Nasıl İndirilir?

Popüler sosyal ağ olan Twitter'da kullanıcılar, yazı, fotoğraf ve video paylaşımı gerçekleştirebiliyorlar. Şimdi size Twitter'dan video nasıl indirilir onunla ilgili bilgiler vereceğiz. Gelin birlikte inceleyelim...

Son zamanlarda Google’da en çok aranan cümlelerden birisi de “Twitter’da Video Nasıl İndirilir?” oldu. Instagram, Facebook ve Twitter gibi dijital paylaşım platformları yazı ve fotoğraf yanında video içerikleri ile de kullanıcılarına zengin bir ortam sunuyor. Peki, kullanıcılar Twitter üzerinden yayınlanan beğendikleri videoları telefon, bilgisayar, tablet gibi teknolojik cihazlarına nasıl indirebilir? Sizler için Twitter’da video indirme işlemini anlattık…

Video uygulamaları artık hayatımızın parçası olmuş durumda… Çeşitli kategorilerde çekilen binlerce video Twitter hesabınıza girdiğiniz an karşınıza çıkıyor. Bunlardan en beğendiklerinizi ise kimi zaman galerinize kaydetmek, zaman zaman açıp izlemek istiyor kimi zaman da sevdiklerinize göndermek istiyorsunuz. İşte bu gibi durumlarda Twitter’dan video indirme işleminin nasıl yapılacağını bilmeniz gerekiyor. Dijital paylaşım platformlarının her biri ayrı altyapıya sahip olduğu için, elbette video indirme işlemini de farklı yollardan yapabilirsiniz. Adımları takip edin…

twitterda video indirme programı

Adım Adım Twitter’da Video İndirme

Twitter’da video indirmeyi öğrenmeden önce, Twitter’ın belli uzunlukta videoların yayınlanmasına izin verdiğini bilmeniz gerekir. Tam sınırı 2 dakika 20 saniye olan video sınırı; ancak reklam veren taraf olduğunuz zaman kaldırılabiliyor. Ondan önce gelin, Twitter’da standart bir videoyu mobil cihazınıza nasıl indireceksiniz onu adım adım öğrenelim.

1. ADIM: İlk olarak elbette mobilden ya da telefonunuzdaki uygulamadan Twitter’a girip hesabınızı açmalısınız.

2. ADIM: Girişi yaptıktan sonra beğendiğiniz, cihazınıza indirmek istediğiniz Twitter videosunun URL’sini kopyalamalısınız. Bu işlemi, Twitter’da indirmek istediğiniz videonun yer aldığı tweetin sağ üst kısmında bulunan ok işaretine tıklayarak tamamlayabilirsiniz.
3. ADIM: Bu noktada “Tweet’in bağlantı adresini kopyala” seçeneğini onaylamanız gerekiyor.

4.ADIM: Onay verdikten sonra twittervideodownloader.com adresinde yer alan arama çubuğuna kopyaladığınız URL’yi yapıştırın.

5.ADIM: Ardından “Download” komutunu onaylayın. Karşınıza çıkan Download Video seçeneğine tıkladıktan sonra Twitter’da video indirme işlemini yapmış olacaksınız.

Bazı kullanıcılar Download komutunu verdikten sonra karşısında video sayfasını görür. Bunu, video oynarken oynatıcı ekranının sağ alt kısmında yer alan üç nokta üst üste işaretine tıklayıp İndir seçeneğine tıklayarak geçin.

Unutmayın; yukarıda anlatılan Twitter’da video indirme işlemini yalnızca telefondan değil; bilgisayar veya tablet üzerinden de yapabilirsiniz.

Exit mobile version