Twitter Yeni Hesap Oluşturma Oranı Zirveyi Gördü

Twitter yeni hesap oluşturma oranı hakkında önemli açıklamada bulundu. Bu açıklamasını ise grafiklerle destekledi.

Twitter Yeni Hesap Oluşturma Oranı Zirveyi Gördü

Sosyal medya platformunun yeni sahibi Elon Musk’a göre Twitter yeni hesap oluşturma oranı bakımından tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Musk, pazar günü yayımladığı yeni bir tweete eklediği görüntülerde grafiklerden yola çıkarak önemli bilgi paylaşımında bulundu.

Twitter Yeni Hesap Oluşturma Oranı Yüzde 66 Arttı

Milyarder tarafından paylaşılan Twitter’ın mevcut durumunu gösteren grafiğe göre 16 Kasım 2022 itibarıyla Twitter son yedi gün içinde 2 milyondan fazla yeni sosyal medya kullanıcısı kazandı. Musk ayrıca günlük yeni hesap oluşturma oranı 2021 yılının aynı yedi günlük zaman dilimine kıyaslandığında yüzde 66’lık bir artış görüldüğünü de belirtti.

Musk, kullanıcı sosyal medya platformunu aktif olarak kullandığı sürenin de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını, Twitter kullanıcılarının 15 Kasım itibarıyla son yedi gün içinde günde ortalama yaklaşık 8 milyar aktif dakikaya ulaşılmasına katkı sağladığını söyledi.

Bu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30’luk bir artış olduğu anlamına geliyor. Twitter’ı satın aldıktan sonra nefret söylemi artışına ilişkin ifadelere de yanıt veren Musk, bunun tam aksini iddia etti ve bu iddiasını bir grafikle destekledi.

Şirketin haftada 2 milyon kullanıcı kazandığı göz önünde bulundurulacak olursa bir yılın sonunda bu 100 milyonu aşkın yeni kullanıcının Twitter kullanmaya başlayacağı anlamına geliyor. Twitter’ın 2022 itibarıyla aylık 400 milyondan fazla kullanıcısı olduğu göz önünde bulundurulursa bu gelişmeler Twitter’a oldukça kazandırabilir.

Exit mobile version