Twitter Video Açılmıyor, Çözümü Nedir?

Twitter video açılmıyor, video izleyemiyorum diyorsanız sizin için birkaç etkili çözüm yolumuz var. Bunları mutlaka uygulayın!

Twitter video açılmıyor, Twitter video izleyemiyorum şeklinde bir şikâyetiniz varsa yalnız değilsiniz. Twitter’da bazen istediğimiz gibi video oynatmak mümkün olmuyor. Aslına bakılacak olursa bu kişisel değil, genel bir sorundur.

Twitter, söz konusu sorunu çözüme kavuşturmak için arka planda önemli adımlar atsa da sosyal medya platformunun kullanıcıları olarak sorun tamamen ortadan kalkana kadar birkaç çözüm yolunu uygulamak isteyebilirsiniz.

Eğer Twitter’da oynatmaya çalıştığınız video açılmazsa, donarsa ve bu nedenle videoyu izleyemezseniz yazıda sıraladığımız yöntemleri deneyebilirsiniz.

Twitter Video Açılmıyor, Nasıl Düzeltilir?

Twitter video izleyemiyorum, ne yapmalıyım diyorsanız yukarıdaki 5 yöntemi uygulayabilirsiniz. Bu yöntemlerin neden uygulanacağını aşağıda detaylı şekilde anlattık.

Twitter Video Açılmıyor, Nasıl Düzeltilir?

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Etme

Twitter gibi sosyal medya platformları için tek gerçek internet bağlantısıdır. O olmadan sosyal medya platformundaki son paylaşımlara göz atmak mümkün değildir. Bununla birlikte eğer internet bağlantınız kötü sayılabilecek bir durumda ise doğal olarak videoları da oynatamazsınız.

2. Twitter Uygulamasını Güncelleme

Twitter’a mobil uygulama ile giriş yapıyorsanız videonun açılmaması, takılması uygulamadaki bir hatadan kaynaklı olabilir. Böyle bir sorun varsa bu genel bir sorun olduğu için Twitter tarafından buna özel olarak güncelleme yayımlanacaktır. Bu nedenle eğer uygulamanız güncel değilse güncelleyin.

3. Videoyu Tarayıcıdan Açma

Sorun eğer Twitter’ın uygulamasından kaynaklanıyorsa platforma web tarayıcısı ile giriş yapmak, sorunu çözmenizi sağlayabilir. Bunun sorunu çözüp çözmeyeceğini öğrenmek için Twitter’a web tarayıcısı ile giriş yapın.

4. İşletim Sistemini Güncelleme

İşletim sisteminin güncel olmaması da bu tür sorunları yaşamanıza neden olabilir. iOS ya da Android’deki mevcut bir hata, internet ile ilgili sorun yaşamanıza yol açabilir. Bu nedenle işletim sisteminiz eğer güncel değilse güncelleyin.

5. Sorunun Kişisel Olup Olmadığını Öğrenme

Sorun sizden kaynaklı da olmayabilir. Örneğin Twitter’ın sunucularında bir sorun meydana gelmiş olabilir. Bu durumda video izleyememe sorununu sadece siz değil, bütün Twitter kullanıcıları yaşayacaktır.

Exit mobile version