Ücretsiz Twitter Blue İptalinin Nasıl Yapılacağı Gösterilecek

Ücretsiz Twitter Blue abonesi olan sosyal medya kullanıcıları isterlerse kolay ve hızlı şekilde aboneliği iptal edebilecek.

Ücretsiz Twitter Blue

Ücretsiz Twitter Blue aboneliğini iptal etmek isteyen kullanıcılara sosyal medya platformu bunun nasıl yapılacağını açıklıyor.

Stephen King gibi ödeme yapmamasına rağmen hesabının onaylanmış olduğunu fark eden ve mavi tike sahip olmaya devam eden Twitter kullanıcıları yakında aboneliği nasıl iptal edeceğini gösteren bir sayfa görmeye başlayabilir.

Araştırmacı Nima Owji tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, abonelik yönetimi sayfasından kullanıcılara eğer aboneliğini iptal etmek istiyorsa onlara Twitter ile iletişime geçebileceklerini söylüyor.

Ücretsiz Twitter Blue İptal Etmek Kolaylaşıyor

Twitter’ın yeni sahibi olan Elon Musk, sosyal medya platformunun önceden sunduğu doğrulama programına başvurarak mavi tik sahibi olan kişilerden mavi tikin nisan ayında kaldırılacağını duyurmuştu.

Nisan ayının başında beklendiği gibi mavi tikler kaldırılmamış olsa da sonlarına doğru platformdaki çok sayıda hesaptan mavi tik alındı. Daha sonra Stephen King gibi dünya çapında ünlü kişilerin hesaplarına mavi tik yeniden eklendi.

Bu hesaplar incelendiğinde bir ortak noktaları olduğu öğrenildi. Söz konusu hesapların genellikle 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor. Bu da akıllara Twitter’ın sadece çok ünlü kişilere mavi tiki geri verdiğini getirdi.

Türkiye’de de 1 milyonun üzerinde takipçisi olup hiçbir şekilde Twitter Blue için para ödenmeyen hesapların sahipleri yine de mavi tike sahip olduğunu belirtti. Onlar da Stephen King gibi ödeme yapmamasına rağmen hesaplarının onaylanmış olduğunu söyledi.

Bu hesapların sahipleri yakın zamanda Twitter’da mavi tiki istemeleri hâlinde nasıl kaldırabileceğini öğrenecek.

Exit mobile version