Twitter Toplu Beğeni Silme Nasıl Yapılır?

Twitter toplu beğeni silme adımlarını takip ederek beğendiğiniz ne kadar tweet varsa birkaç saniyede içinde hepsinden beğeninizi geri çekin.

Twitter toplu beğeni silme, beğendiği tweetleri tek tek silmek yerine beğenilen tweetleri silme sürecini otomatikleştirmek isteyenlerin nasıl yapılacağını araştırdığı bir işlemdir.

Twitter’da artık her gün milyonlarca tweet paylaşılıyor. Bu da kullanıcıların önüne her gün beğenilecek sayısız tweetin geldiği anlamına geliyor. Beğenilen tweetler ise daha sonra ayrı bir bölümde toplanıyor.

Kullanıcıların profili ziyaret edildiğinde görülebilecek “Beğeni” bölümünde kullanıcı hangi tweetleri beğenmişse o tweetler yer alıyor. Bazı kullanıcılar, burada beğendiği tweetlerin görünmesini istemeyebiliyor. Bu nedenle beğendiği tüm tweetleri nasıl hızlıca beğenmekten vazgeçebileceğini araştırmaya başlıyor.

Siz de Twitter’da beğendiğiniz içeriklerin tamamını otomatik olarak beğenmekten vazgeçmenin yolunu arıyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Twitter Toplu Beğeni Silme Adımları Neler?

Twitter Toplu Beğeni Silme Adımları Neler?

Twitter’da beğendiğiniz tüm tweetleri hızlıca beğenmekten vazgeçmek için Twitter’ı açın. Hesabınıza giriş yapıp profilinize geçin. “Beğeni” bölümüne girip F12 tuşuna basın. Konsolu açıp komut satırına şu kodu yazın:

setInterval(() =>
{
for (const d of document.querySelectorAll(‘div[data-testid=”unlike”]’))
{
d.click()
}
window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight)
}, 1000)

“Beğeni” bölümündeki tüm tweetlerden beğeni geri çekildikten sonra sayfayı F5 tuşuna basarak yenileyebilirsiniz. Sayfayı yenilediğinizde beğenisi çekilen tweetlerden hiçbirinin o bölümde artık yer almadığını fark edeceksiniz.

Bunun yerine Twitter’da toplu beğeni çekme programları ya da uygulamaları da kullanabilirsiniz ama yukarıdaki yöntem için hiçbir yazılım indirmenize gerek yoktur. Ayrıca bu uygulamaların getirdiği güvenlik sorunlarını da göz ardı etmemek gerekiyor. Bu nedenle yukarıdaki adımları takip etmenizi tavsiye ederiz.

Tweetleri toplu olarak değil de tek tek de silebilirsiniz. Bunun için şu adımları takip edebilirsiniz:

Binlerce tweet beğendiğinizi göz önünde bulundurursak bu adımları uygulayarak “Beğeni” bölümünü temizlemeniz günlerinizi hatta haftalarınızı alabilir. Tweetleri beğenmekten tek tek vazgeçmek yerine ilk yöntemi uygularsanız sekmeyi açık bırakıp diğer işlerinizle uğraşabilir, birkaç saat içinde beğendiğiniz tüm tweetlerden kurtulabilirsiniz.

Exit mobile version