Twitter İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Twitter isim değiştirme işlemi nasıl yapılır? Twitter'da görünen ad ve kullanıcı adı nedir, aralarında nasıl bir fark vardır? İşte cevapları!

Twitter isim değiştirme işlemini özellikle sosyal medya platformunu kullanmaya yeni başlayanlar oldukça merak ediyor. Bu işlem genellikle hesabını oluştururken seçtiği ismi beğenmeyenler tarafından araştırılıyor.

Örneğin hesap oluştururken rastgele kelimeleri bir araya getiren bir kişi, daha sonra pişman oluyor. Bunun sonucunda hesabı ya da hesapta paylaşılan tweetleri görüntüleyenlerin görebileceği ismi değiştirmek istiyor.

Twitter‘da kullanıcı ismi, görünen ad ve asıl kullanıcı adı olmak üzere ikiye ayrılır. Görünen ismin Facebook’taki ad ve soyadından farkı yoktur. Kullanıcı adı ise “@” işareti kullanılarak yapılan etiketlemelerde geçen addır.

Twitter’daki adını uygulamanın ayarlar kısmından değiştirmek isteyenlerin yapmak istediği aslında görünen adı değiştirmektir. Bu kullanıcılar, bu sebepten ötürü aradığı seçeneğe bir türlü ulaşamamakla birlikte yanlış adı değiştirmektedir.

Twitter İsim Değiştirme Adımları Neler?

Yukarıdaki adımlar, Twitter’daki görünen isminizi değiştirmenizi sağlayacaktır. Yapmak istediğiniz eğer görünen ismi değil de kullanıcı adını değiştirmek ise o zaman aşağıda yer alan adımları takip etmeniz gerekiyor.

Twitter İsim Değiştirme -1

Twitter Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Twitter Kullanıcı Adı Değiştirmeden Önce Bilinmesi Gerekenler

Twitter İsim Değiştirme Neden Olmuyor?

Twitter’da seçmek istediğiniz ismin alınamamasının pek çok sebebi olabilir. Bir kullanıcı adını alamamanın olası nedenleri şunlardır:

Son olarak Twitter isim değiştirme işleminin ardından bazı olumsuz sonuçların ortaya çıkma ihtimalinin olduğunu unutmayın. Sizi mevcut isminizle tanıyan takipçilerinizin bu değişiklikten kötü etkilenme ihtimali çok yüksektir.

Exit mobile version