Twitter Görüldü Kapatma Nasıl Yapılır?

Twitter görüldü kapatma işleminin nasıl gerçekleştirileceğini mi merak ediyorsunuz? Bu rehberden hızlıca öğrenebilirsiniz.

Twitter Görüldü Kapatma Nasıl Yapılır?

Mesajınızın okunup okunmadığını gösteren mavi tikler oldukça kullanışlıdır. Mesajlaştığınız kişi ona gönderdiğiniz mesajı okuduğunda sizi bilgilendirir. Bununla birlikte Twitter görüldü kapatma seçeneği de sunar.

Tabii ki okundu bilgisi isteğe bağlı olarak açılıp kapanması gereken bir seçenektir. Bazıları diğer insanların mesajlarını görüp görmediğini bilmesini istemeyebilir. Çoğu kullanıcı, söz konusu bilgilendirmeden dolayı mesajlara hemen yanıt vermek zorunda gibi hissedebilir. Neyse ki okundu bilgisini açmak da kapatmak da son derece kolay bir işlemdir.

Twitter Görüldü Kapatma Adımları

Twitter’da size gönderilen mesajları okuduğunuzun karşı taraftan haberinin olmasını istemiyorsanız web tarayıcısından Twitter’ı açtıktan sonra “Daha fazla” seçeneğine basıp “Ayarlar ve Destek > Ayarlar ve gizlilik > Gizlilik ve Güvenlik” yolunu takip edin.

Son olarak “Okundu bildirimlerini göster” seçeneğinin yanındaki kutucuğa basıp üzerindeki tiki kaldırın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra size gelen mesajları ne zaman okursanız okuyun, karşı tarafın bundan haberi olmayacaktır.

Twitter DM Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Twitter’da özel mesaj atılıyor mu?

Evet, Twitter’da kullanıcılar herhangi bir sosyal medya kullanıcısına diğer çoğu sosyal medya platformunda olduğu gibi direkt mesaj gönderebilir fakat alıcı eğer direkt mesaj almamayı tercih ediyorsa onunla direkt mesajla irtibata geçmek imkânsızdır.

Twitter’da okundu bilgisi var mı?

Evet, Twitter’da size gönderilen mesajları okuyup okumadığınız hakkında gönderici bilgilendirilir ama sosyal medya platformu, kullanıcılara bunu devre dışı bırakma seçeneği de sunar. Kullanıcı isterse okundu bilgisini direkt mesajlar ayarlarından devre dışı bırakabilir.

Twitter’da bir tweeti okuduğum anlaşılır mı?

Hayır, okundu bilgisi sadece doğrudan direkt mesajların okunup okunmadığının alıcılar tarafından bilinmesini sağlar. Normal tweetler ile hiçbir ilgisi yoktur. Ayrıca sadece mesaj isteği kabul edilmişse görüldü bilgisi karşı tarafa ulaşır. Siz eğer isteği kabul etmeden mesajı okursanız karşı taraf mesajı okuduğunuzdan haberdar olmaz.

Exit mobile version