Twitch Turbo Nedir, Ne İşe Yarar?

Twitch Turbo nedir, ne işe yarar, fiyatı ne kadar? Bu sorulardan yola çıkarak Turbo abonelik satın almak isteyenler için rehber hazırladık.

Twitch Turbo nedir ve ne işe yarar gibi soruların cevabını merak ediyorsanız muhtemelen canlı yayın platformunun reklamlardan sıkılmış kullanıcılara sunduğu avantajlı hizmet hakkında birkaç duyum aldınız ve bu hizmetin satın almaya değer olup olmadığını merak ediyorsunuz.

Bu makalede kafanızda oluşmaya başlayan soru işaretlerini gidermek adına Twitch Turbo ile ilgili cevabı merak edilen bütün sorulara ışık tutuyoruz. İlk olarak bu hizmetin ne olduğunu açıklayarak başlayalım.

Twitch Turbo Nedir?

Twitch Turbo, yayıncıları izlemek isterken karşılaşılan reklamlardan kullanıcıları kurtaran bir hizmettir. Dünyanın kuvvetle muhtemel en çok kullanılan canlı yayın platformunda bir yayıncıyı izlerken çıkan ve bazen sinir bozucu olabilen reklamlardan rahatsız olmaya başladıysanız bundan kurtulmak için bu hizmeti satın alabilirsiniz.

YouTube’u kullanıyorsanız en az bir kere de olsa sizi YouTube Premium’u denemeye iten bilgilendirme mesajı ile karşılaşmışsınızdır. Bu bilgilendirme mesajında Premium abonelik satın almanın avantajlarına değinilir. Örneğin reklamların son bulacağı belirtilir. Bununla birlikte daha pek çok avantaj elde edeceğiniz söylenir.

Twitch’in sunduğu bu hizmet de YouTube Premium ile aynı sayılır. Reklamları izlememek için belirli bir ücret ödemeniz isteniyor. Bu ücret karşılığında da can sıkıcı reklamlardan belirli bir süre boyunca kurtulmuş oluyorsunuz.

Kullanıcılara bu aboneliği aldıran zaten temelde belli başlı yayıncılardır. Tabii ki bazı kullanıcılar reklam engelleyiciler varken bu aboneliği satın almanın gereksiz olduğunu düşünebilir fakat burada atlanan nokta, Twitch’in reklam engelleyicilere karşı düzenli olarak güncelleme yapmasıdır.

Bir Twitch kullanıcısı olarak eğer reklam engelleyici kullanarak 1 hafta reklamsız canlı yayın izliyorsanız 8. günde reklamların görünmeye başladığını görebilirsiniz. Bu nedenle reklam engelleyicilerinin çoğu zaman işlevsiz kalma ihtimali bulunuyor. Sorunsuz bir deneyim yaşamak için her zaman bir abonelik satın alabilirsiniz.

Twitch’in söz konusu abonelik planını satın alanların elde ettiği tek avantaj da bu değildir. Küçük de olsa birkaç avantaj elde ediyorsunuz. Bunları Twitch Turbo’nun ne işe yaradığını açıklayacağımız bir sonraki başlıkta öğrenebilirsiniz.

Twitch Turbo Ne İşe Yarar?

Twitch Turbo Ne İşe Yarar?

Twitch Turbo Fiyatı Ne Kadar?

Twitch Turbo, aylık 8,99$ karşılığında satın alınabiliyor. Abonelikler şimdilik sadece aylık yenilenen biçimde satın alınabilse de UserVoice üzerinden 2, 3 ay ya da daha uzun bir süre boyunca geçerli abonelik satın alma talebinde bulunabilirsiniz.

Exit mobile version