Twitch Kasım’da platform tarihinin en çok izlenilen ayını yaşadı

Kasım ayı boyunca Twitch, platformun geçmişinde en çok izleyicinin içerik izlediği yepyeni bir dönüm noktasına ulaştı. DMCA grevlerinin mevcut protestolarıyla birlikte yayın hizmetinin son zamanlarda haberlerde ne kadar yer aldığına bakılırsa, diğer birçok kilometre taşının yanı sıra izleyicinin de artması şaşırtıcı olmadı.

EKİM AYINI DA SOLLADI

Bu, Twitch platformunda bazı önemli adımlara ilk kez ulaşması olmadığını da gösterdi. Yıl boyunca popüler eğlence platformuna gelen insan sayısında sürekli bir artış oldu. Ekim ayında, saatlerde tüm zamanların yeni bir zirvesine neden olan muazzam bir artış vardı. Ancak Kasım ayının yeni bir rekorla bu alanı çoktan ele geçirdiği görülüyor.

TWITCH İZLENMELERİN YETERLİ OLDUĞUNU BİLDİRDİ

Twitch, 2020 Kasım ayında Stream Elements’teki yeni Stream of Stream’de, aylık bazda yalnızca % 0,5’lik bir artış olmasına rağmen, izlenen yaklaşık 1,7 milyar saatlik bir kilometre taşı daha getirmek için hala yeterli olduğunu bildirdi. Among Us veya Grand Theft Auto 5 gibi bazı oyunlarda görüntülemede düşüş yaşansa da, yeni oyunlar, Minecraft’ın satın alınabilen Star Wars DLC’si gibi görüntülemeyi ateşleyen sürümlerle görüntüleme sayısında büyük bir artış gördü. Bu, söz konusu oyun için görüntülemede % 60’lık bir değişiklikle sonuçlandı. Yaklaşık 228 milyon saat izlenen Just Chatting, en çok görüntülenen içerikler arasında bir numaralı yerini korudu. Ancak bu tüm zamanların en yüksek seviyesi. Ayrıca, xQcOW üzerinden listelerde zirveye çıkan yeni bir yayıncı var. Bu, şu anda akış listelerinin tepesinde üç kez yer alan Gaules. İlk 10’a giren bir diğer yeni yayıncı ise Minecraft ve Aramızdaki oyunlarıyla popüler olan Sykkuno.

Prison Architect GOG’un kış indiriminde!

Son birkaç ayda olan her şeyle birlikte, birçok güzellik / eğlence insanı da içeriklerini tanıtmak için Twitch’e gitti. Bu da izleyici sayısında yoğun bir artışa yol açtı. Bu, Twitch’e gelen yeni içerik ve kullanıcıların aniden platformu ele geçirmesi ilk kez değil. Şu anki durumlara göre, gelecek yıllarda bu kanallardan ve konulardan bazılarının daha popüler hale gelmesi sürpriz olmaz.

Son zamanlarda Twitch’in başına gelen sorunlara, ister mevcut DMCA skandalıyla ilgili olsun, isterse modern dille daha kapsayıcı olmaya çalışsalar da, izleyicilerin ne olursa olsun izlemeye devam ettiklerini inkar etmek mümkün değil. Twitch, en sevdikleri oyuncuları ve / veya etkileyicileri görmek isteyenler için YouTube’un beğenileriyle birlikte en büyük eğlence merkezi haline geldi. Ve çok uzun zamandır hiçbir yere gitmiyor gibi görünüyor.

Exit mobile version