Twisted Metal Dizisinin Fragmanı Yayımlandı

Twisted Metal dizisinin fragmanı paylaşıldı. Peki, aynı adlı video oyunu serisinden uyarlanan dizi ne zaman çıkacak?

Twisted Metal Dizisinin Fragmanı

Video oyunu uyarlaması Twisted Metal dizisinin fragmanı izleyicilerle buluştu. Peki, çoğu kişi tarafından uzun bir süredir sabırsızlıkla beklenen Twisted Metal ne zaman çıkacak?

Twisted Metal Dizisinin Fragmanı Paylaşıldı

Merak içerisinde beklenen Twisted Metal dizisi için tanıtım videosu yayımlandı. Yakında izleyicilerle buluşacak olan dizinin 2 dakika 23 saniye uzunluğundaki fragmanını aşağıda yer alan oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Aksiyon, macera ve komedi türündeki Twisted Metal dizisi, aynı adlı video oyunu serisinden uyarlandı. İlk sezonun 10 bölümden oluşması bekleniyor. Aktarılan bilgilere göre bölüm süreleri 30 dakika uzunluğunda olacak.

Twisted Metal Dizisinin Oyuncuları

Dizide John Doe karakterini Anthony Mackie, Mike karakterini Tahj Vaughans, Quiet karakterini Stephanie Beatriz, Jamie Roberts karakterini Chelle Ramos, Carl karakterini Michael Carollo, Amber karakterini ise Diany Rodriguez canlandırıyor.

Twisted Metal Dizisinin Çıkış Tarihi

Twisted Metal dizisi 27 Temmuz tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde yayımlanmaya başlayacak.

İlk Twisted Metal oyunu 1995 yılında piyasaya sürülmüştü. Serinin ikinci oyunu 1996 yılında, üçüncü oyunu 1998 yılında çıkmıştı. Twisted 4 olarak isimlendirilen dördüncü oyun ise 1999 yılında satışa sunulmuştu. Twisted Metal serisinde daha pek çok oyun piyasaya sürülmüştü.

Twisted Metal dizisi için yayımlanan tanıtım videosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Video oyunu uyarlaması olan dizi ile ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version