Türkiye”nin ilk akıllı ev telefonu!

Türk Telekom müşterilerine sunulacak akıllı ev telefonları; dokunmatik geniş ekranı, Wi-Fi internet özelliği ve kolay arama özelliğiyle hayatı daha konforlu hale getiriyor. Dünyada bir telekom operatörü tarafından tasarlanıp geliştirilen ilk akıllı ev telefonu olan E4 ile TV izlenebilecek, oyun oynanabilecek, tablet bilgisayarın sunduğu avantajlara sahip olunabilecek.
 

Yatırımlarıyla Türkiye”nin iletişim altyapısını en ileri teknolojilere hazır hale getiren Türk Telekom, dijital yaşam dönüşümünde yeni bir dönem başlatıyor. Türk Telekom, dünyada bir operatörün tasarlayıp geliştirdiği ilk akıllı ev telefonuyla, akıllı yaşam teknolojilerini herkes için ulaşılabilir hale getiriyor.
 

Ev telefonu kullanım alışkanlıklarını kökten değiştirecek Türk Telekom akıllı ev telefonuyla internete girmek, televizyon seyretmek, oyun oynamak, müzik dinlemek ve sosyal ağlara bağlanmak mümkün. Dünyada 4″ ekran genişliğine sahip, en güncel Android Jelly Bean işletim sistemli ilk ve tek akıllı ev telefonu E4 ile kullanıcılar dilerlerse evde ve ofiste var olan internet bağlantısı üzerinden internete girerek maillerini okuyabilecek, ofis dosyalarını açarak üzerinde çalışabilecek; Facebook, Twitter gibi sosyal medya uygulamalarını kullanabilecek. E4 içinde yüklü olan Wirofon uygulamasıyla kullanıcının bulunduğu yerdeki internet bağlantısı üzerinden, ev telefonu tarifesiyle konuşmasına da olanak tanıyacak. Türk Telekom akıllı ev telefonu E4; Wirofon, TTNET Müzik, Tivibu, Bulut Rehber, Bulut Depo, Akttar, Yardım Rehberim uygulamaları yüklenmiş olarak Aralık ayı itibarıyla tüm Türk Telekom bayi ve ofislerinde satışa sunulacak.

Exit mobile version