Turkcell Hızlı Giriş nedir?

Geride bıraktığımız aylarda mobil hotspot paylaşımının ücretli olarak devam edeceğini açıklan Turkcell, bununla birlikte mobil hotspot paylaşımını ücret ödemeden gerçekleştirmek isteyen müşterilerine özel, ‘Hızlı Giriş’ ismini verdiği sistemini duyurdu.

TURKCELL HIZLI GİRİŞ HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ

Turkcell Hızlı Giriş özelliği, kullanıcılarının mobil üzerinden yaptıkları internet paylaşımlarını güvenli bir ortamda gerçekleştirmelerine olanak sunuyor. Böylece bireyler ‘ek güvenlik katmanı’ ile mobil internet paylaşımlarını ücretsiz bir şekilde güvenle yapabilecekler. Uygulmaya yapılan her bir giriş işlemi, sistemde 30 gün süresince geçerli olacak. Turkcell Hızlı Giriş sistemi kullanmayan kişiler, bu paylaşımı 9 TL ücret karşılığında gerçekleştirecek. Yanı sıra hotspota özel 2 GB ek paket hakkını da elde edecekler.

tırkcell hızlı giriş nasıl yapılır

TURKCELL HIZLI GİRİŞ SİSTEMİ NASIL KULLANILIR?

Turkcell Hızlı Giriş özelliği için ilk olarak telefon ayarlarından ‘kişisel erişim noktası’nı açın. Bu noktada paylaştığınız mobil ağına, bir başka cihazla bağlanmanız şart.

Bahsettiğimiz cihaz, telefonunuzun erişim noktasına bağlandıktan hemen sonra Turkcell size bir sms gönderecek. Bu mesajda bulunan linke tıklayıp giriş yapmalısınız. Açılan pencerede telefon numaranızı tuşlayın. Devamında ise ‘Giriş Yap’ sekmesine tıklayın. Karşınıza çıkacak onay aşamasında ise referans kodlu girişi yapacaksınız. Turkcell’in onay ekranından kabul etmeniz gerekmekte.

Verilen onayla birlikte işlemle ilgili bilgilendirmeleri göreceksiniz. Böylece internetinizi Turkcell sayesinde hızlı giriş sistemi ile birlikte ücretsiz gerçekleştirmiş olacaksınız. Tüm bu işlemlerin ardından internetinizi başka cihazlarla, ücretsiz olarak paylaşmaya devam edebileceksiniz. Bu işlemlerin toplam bir veya iki dakika gibi kısa bir süre içinde yapılabileceğini de belirtmiş olalım.

Exit mobile version