Turkcell Gönüllüleri Hayata Olumlu İzler Bırakıyor

Sosyal sorumluluk projeleriyle hayata olumlu izler bırakan Turkcell Gönüllüleri, 2022 yılındaki faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Turkcell Gönüllüleri sosyal sorumluluk projelerini sürdürmeye devam ediyor. Toplumsal fayda sağlamak amacıyla gerçekleştirilen önemli projelere imza atan Turkcell Gönüllüleri, hayata olumlu izler bırakacak desteklerini sürdürüyor.

Sosyal sorumluluk alanında farklı çalışmalar hayata geçiren Turkcell Gönüllüleri, 2022 yılında faaliyetleriyle hayata dokunmaya devam ediyor. Turkcell Gönüllüleri; huzurevi ziyaretlerinden doğaya desteğe, savaş mağdurlarından engelli bireylere kadar toplum ve çevre odaklı pek çok farklı konuda hayata olumlu izler bırakıyor.

Toplumsal fayda ve farkındalık yaratma amacıyla Turkcell çalışanlarından oluşan gönüllüler, 2022 yılında huzurevi ziyaretlerinden doğaya desteğe, savaş mağdurlarından engelli bireylere kadar pek çok farklı alanda hayata dokunmaya devam ediyor.

Turkcell Grup çalışanlarının bağışlarıyla faaliyetlerini sürdüren grup; toplumsal ve çevresel konularda proje geliştirmeye meraklı, teknolojiyi kullanan katılımcıların gönüllülük esasına dayalı sosyal fayda projeleri yürütüyor.

Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü ve aynı zamandaTurkcell Gönüllüleri Başkanı olan İsmail Özbayraktar, şunları söyledi: “Turkcell Gönüllüleri, şirketimizin hayatın her alanına dokunan teknolojileri gibi toplum ve çevre odaklı inisiyatifler alıyor, kendi kaynaklarını gönüllülük esasıyla toplum için faydaya dönüştürüyor. 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü vesilesiyle Turkcell’in değer yaratan ve kurumsal kimliğini yansıtan gönüllü çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek isterim. Başta Turkcell Gönüllüleri olmak üzere gönlüyle dünyaya fayda sağlayan herkesin Dünya Gönüllüler Günü’nü kutlarım” dedi.

Turkcell Gönüllüleri 2022 Yılındaki Faaliyetleri

Exit mobile version