En İyi Türk Mini Dizileri

Türk mini dizileri arayışında olanlar, saatlerce aradığınız yapımı bulmakla uğraşmanızı engelleyecek listemizi inceleyin!

Türk Mini Dizileri

Türk mini dizileri sayı bakımından özellikle dijital yayın platformlarının Türkiye’de yaygın hâle gelmesinin ardından epey arttı. Bu zamana kadar pek çok yerli mini dizi çekildi ve çeşitli platformlar aracılığı ile izleyicilerle buluşturuldu.

Bu yapımlara şimdiye kadar çok göz atmadıysanız henüz aralarında izlemediğiniz birçok yapım olabilir. Sizin için en iyilerini içeren bir liste hazırladık.

Kısa Sürede Bitirilebilecek Türk Mini Dizileri

Kısa süreli olması dolayısıyla neredeyse bir solukta bitirebileceğiniz yerli mini diziler bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bunları yakından inceleyelim.

Şahsiyet

60’lı yaşların ortalarında emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, bir gün kedisini beslemeyi unuttuğu için ölmesi ile doktora gider ve kendisine alzheimer teşhisi konur. Bu noktadan itibaren hastalığı ilerlemeden önce yapması gerekenlere odaklanmaya başlar.

Bir Başkadır

Bir Başkadır, her biri birbirinden çok farklı hayatlara sahip bir grup insanın bir araya gelmesi ile ortaya çıkan çeşitli hikâyelere odaklanıyor.

7 Yüz

7 Yüz, her bölümde farklı bir konu edinen bir mini dizidir. Her bölümde mercek altına alınan karakterler hatırlamak istemediği gerçeklerle yüzleşiyor.

Masum

Sakin bir kasabada yaşamakta olan emekli bir polis ile ailesi, işlenen bir cinayetin ardından ortaya çıkan sır perdesinin ardından gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Exit mobile version