Türk Hava Yolları Kendi Sunucu ve Modemini Kullanıma Sundu

Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen Türk Hava Yolları kendi sunucu ve modemini sonunda kullanıma sundu. İşte konu ile ilgili merak edilen bütün detaylar.

Türk hava Yolları tarafından yapılan açıklamalara göre anlık internet erişiminin sağlanması ve isteyen yolcuların içerik paylaşabilmesi için yerli sunucu ve modemler üretildi. Böylece filmler, müzikler, videolar ve gazeteler bu sunucular üzerinden kullanılabilecek.

Bu kurum genellikle yenilikçi yönü ile biliniyor. Birçok alanda kendine has yeniliklerinin olduğu söylenebilir. Zaten bu yönü onu Avrupa’daki en güçlü şirketlerden bir tanesi konumuna getiriyor.

Türk Hava Yolları kendi sunucu ürünleri için büyük çaba harcadı

Türk Hava Yolları Teknik AŞ. Genel Müdürü Ahmet Karaman tarafından yapılan açıklamalara göre, sivil havacılığın büyümesi için bu tür gelişmelerin çok önemli olduğu ifade edildi. Ayrıca misafirlerine en kaliteli hizmeti sunma gibi bir amaçlarının olduğunu da belirtti.

Türk Hava Yolları kendi sunucu

Karaman tarafından yapılan konuşmanın devamında, “Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. olarak havacılık sektöründe başlatılan yerlileştirme çalışmalarına tüm gücümüzle destek oluyoruz. Bu doğrultuda birçok proje gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Daha önce Türkiye’nin yerli ve milli ilk uçak koltuğu ve uçak galleyini üretmiştik. Bugün de ilk yerli ve milli modem ve sunucusunu üretmenin gururunu yaşıyoruz” ifadelerine de yer verildi.

Üretilen bu modem ve sunucular ile birlikte, THY hizmetlerinde artış yaşanacağı tahmin ediliyor. Sizce havayolu şirketlerinin kendi sunucu ve modemlerini üretmesi ne tür katkılar sunabilir? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version