Tubidy Unlimited’e nasıl kayıt olunur?

Hayatımıza gireli neredeyse 2 yıl olan ve o günden beri sıklıkla tercih edilen popüler müzik programı Tubidy altın çağını yaşıyor. Peki, dilediğiniz müzikleri istediğiniz formata çevirmeye yarayan Tubidy nasıl kullanılır? Uygulamanın detaylarını adım adım sizler için mercek altına aldık…

Tubidy Nedir?

Tubidy, bugün milyonlarca kullanıcısı ve içeriği ile dünya üzerindeki en büyük video paylaşım sitesi YouTube içerisindeki bütün müzikleri kolay bir şekilde indirmeyi sağlıyor. En önemli özelliği sayesinde diğer benzer rakip uygulamalarından ayrılan Tubidy, hızla büyümeye devam ediyor. Öyle bir alt yapıya sahip ki bu uygulama, seçtiğiniz müzikler hızlı bir şekilde cihazınıza yükleniyor. İstediğiniz şarkıyı dinleyebilme şansı veren Tubidy’de bütün sanatçılara ait eski ve yeni pek çok şarkıya erişebilirsiniz. Uygulamada neredeyse her tarzda içeriğe de ulaşmanız mümkün. Son zamanlarda yabancı dilde çeşitli şarkıların yanında ilahi ve slow müzikler de sıklıkla indirilen parçalar arasında yer alıyor. Peki, bu harika uygulamanın kullanıcı olmak için Tubidy’e nasıl kayıt olabilirsiniz?
tubidy

Tubidy Nasıl Kullanılır?

MP3 formatında ücretsiz olarak istediğiniz şarkıları indirebilmek için Tubidy’e kayıt olmanız gerekiyor. Bu sitede arama çubuğundan aklınızdaki şarkı veya albümü aratabilir, seçenekler arasından dilediğinizi istediğiniz formatta indirebilirsiniz. Kullanımı da gayet işlevsel olan uygulamaya kayıt olmak da çok basit. Yapmanız gereken, Tubidy’nin sitesini açıp sitede yer alan “Sign up for an account” bölümüne tıklamak… Burada yer alan bilgileri doğru bir şekilde doldurduktan sonra uygulamaya kayıt oluyorsunuz. Artık Tubidy kullanıcısısınız… Siteyi açıp kullanıcı adınız ve şifrenizle birlikte siteye giriş yapabilirsiniz. Son olarak sitenin üst kısmında yer alan “search” yani arama butonuna arzu ettiğiniz şarkının adını yazın. Karşınıza çıkan ekranda sıralanmış seçeneklerden birine karar verip MP3 formatında indirme işlemini başlatabilirsiniz. Çıkan seçeneklerden birinin üzerine çift tıkladığınızda karşınıza pek çok formatta beğendiğiniz şarkı, MP3 veya videoyu indirmek için maddeler göreceksiniz. Böylelikle Tubidy’in işlevsel kullanımı size zamandan da tasarruf imkanı veriyor.
 
Hayatımızla ilgili her ayrıntıyı danıştığımız internet; dizi ve film izlemek, müzik dinlemek ya da indirmek için de ilk başvurduğumuz adreslerden oluyor. Fakat bu noktada güvenilir site veya uygulamalar bulmak çok da kolay değil… Güvenilirliği olan müzik indirme ve MP3 formatına dönüştürme siteleri bulmanın yanı sıra müzik dinlemek ya da indirmek için de doğru adresi bulmak gerekiyor. Hem bilgisayardan hem de akıllı telefonlarınızdan kullanımını sağlayabileceğiniz Tubidy, bu konuda sizin en büyük yardımcınız olacak.

Exit mobile version