Trendyol Bildirim Kapatma Nasıl Yapılır?

Trendyol bildirim kapatma nasıl yapılır sorusunun cevabı, çoğu kullanıcı tarafından merak ediliyor. İşte uygulanması gereken adımlar!

Trendyol bildirim kapatma işlemi nasıl yapılır? Popüler alışveriş uygulamasını kullanan çoğu kişi bu sorunun yanıtını merak ediyor. Mobil cihazınız üzerinden yalnızca birkaç adım uygulayarak uygulamanın bildirimlerini çok pratik bir şekilde kapatabilmeniz mümkün.

2010 yılında kurulan Trendyol günümüzde en popüler alışveriş hizmetleri arasında yer alıyor. Gün içerisinde sık sık kullanılan hizmetin mobil uygulaması da bulunuyor. Google Play Store’da 50 milyondan fazla indirilen uygulama, internet kullanıcıları arasında oldukça popüler durumda.

Bazı kullanıcılar uygulama bildirimlerinden pek hoşlanmıyor. Bu nedenle bildirimin nasıl kapatılacağını merak ediyor. Peki, söz konusu işlem için hangi adımların uygulanması gerekiyor?

Trendyol Bildirim Kapatma Adımları Neler?

Trendyol Bildirim Kapatma-1

Popüler alışveriş uygulaması tarafından gelen bildirimleri kapatabilmeniz mümkün. Böylelikle gün içerisinde mobil cihaza bildirimlerin gelmemesini sağlayabilirsiniz. Bunun için ilk önce mobil cihazınızın ayarlar sayfasına girmeniz gerekiyor.

Ayarlar sayfasında bulunan “Uygulamalar” kategorisini açın. Bu kategori üzerinden “Bildirimler” bölümünü görüntüleyin. Son olarak “Bildirimlere izin ver” seçeneğini devre dışı bırakın. Bu seçenek sayesinde bildirimi kapatabilir veya açabilirsiniz.

Bazı kullanıcılar uygulama bildiriminin yanı sıra kampanyalar hakkında bilgilendirme işlemini de kapatmak istiyor. Bu işlem için öncelikle akıllı telefonunuzda ya da tabletinizde bulunan Trendyol isimli uygulamayı açın.

Trendyol uygulamasına girdikten sonra oturum açık değilse hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan hemen sonra sayfanın sağ alt köşesinde yer alan “Hesabım” butonuna dokunun. Açılan sayfada siparişleriniz, hizmetler, hesap ayarları dahil birçok bölüm ile karşılaşacaksınız. Bunlar arasından “Hesap Ayarlarım” bölümünü görüntüleyin.

“Hesap Ayarlarım” bölümünde kullanıcı bilgileri, adres bilgileri, kayıtlı kartlar, e-posta değişikliği, şifre değişikliği gibi çeşitli kategoriler göreceksiniz. Bu kategoriler arasından “Duyuru Tercihlerim” kategorisine girmeniz gerekiyor.

“Duyuru Tercihlerim” kategorisini görüntülediğinizde e-mail, SMS ve telefon görüşmesi olmak üzere üç farklı seçenek ile karşılaşacaksınız. SMS, çağrı veya e-posta aracılığı ile ilginizi çekebilecek kampanyalar hakkında bilgi almak istemiyorsanız bu seçenekleri devre dışı bırakabilirsiniz.

Hazırladığımız yazıda popüler alışveriş uygulaması ile ilgili merak edilen bazı soruları cevapladık. Yukarıdaki adımları uygulayarak bildirimlerin yanı sıra SMS, e-posta ve telefon görüşmesi seçeneklerini devre dışı bırakabilirsiniz. Ayrıca telefonla para kazanma yöntemleri yazımıza bakabilirsiniz.

Exit mobile version