Mercusys’ten Uygun Fiyatlı Router

TP-Link’in ‘bütçe dostu’ alt ağ markası olan Mercusys’in Wi-Fi 6 teknolojili router’ı (yönlendirici) Türkiye’de satışa sunuldu. 500 TL ve altı fiyatla satın alınabilen Mercusys MR70X, Wi-Fi 6 teknolojisine geçmek isteyenlere fırsat sunuyor.

TP-Link’in alt ağ markası olan ve ‘uygun fiyatlı’, kaliteli, güvenli ağ çözümlerine sahip Mercusys‘in Wi-Fi 6 teknolojisine sahip router’ı, yönlendiricisi şimdi satışta.  MR70X model isimiyle satışta olan ürün, Wi-Fi 6 teknolojisinin getirdiği daha yüksek hız, daha geniş kapsama alanı, daha çok cihaza desteğin yanı sıra yüksek güvenlik özelliklerine de sahip.

Wi-Fi 6 teknolojisine geçmek isteyen ancak yüksek bütçeli bir yatırım yapmaktan kaçınanlar için ideal, güvenilir ve kaliteli bir çözüm olan Mercusys MR70X, şu anda Türkiye’de 500 TL gibi uygun fiyatı ile alınabiliyor. Böylece en yeni Wi-Fi teknolojisinin olanaklarından yararlanılırken, aile bütçesine bir yük binmemiş oluyor.

Mercusys Uygun Fiyatlı Router

Mercusys MR70X router, özellikle Wi-Fi’a çok sayıda cihazın bağlandığı ev ya da küçük ofisler için ideal bir çözüm. Wi-Fi 6 teknolojisi sayesinde ağa bağlı cihaz sayını dört kat daha artıran ürün ile Wi-Fi hızından ve performansı düşmeden daha çok cihaz ağa dahil olabiliyor. Çift kanal desteğine sahip olan router, toplamda 1800 Mbps kablosuz hızlara sahip. Wi-Fi 5’e (802.11ac) göre 1.5 kat daha hızlı. Böylece yüksek hız gerektiren tüm uygulamaları (online oyun, HD film, vb) eşzamalı olarak sorunsuzca çalıştırabiliyor. MU-MIMO teknolojisi de kendisini hissettirir.

uygun fiyatlı tp link router

Yüksek hız ve daha çok cihaza desteğin yanı sıra Wi-Fi kapsama alanı da Mercusys MR70X ile artıyor. Wi-Fi 6 teknolojisinin avantajlarını gelişmiş teknolojiye sahip dört adet harici antenle birleştiren MR70X, evde ya da ofiste çok daha geniş bir alana Wi-Fi sinyallerini güçlü bir şekilde ulaştırabiliyor. Ayrıca ‘hüzmeleme’ (beamforming) teknolojisi sayesinde sinyalleri ağa bağlanan cihazlara doğru yönlendirebiliyor.

TP-Link – Mercusys MR70X Router Özellikleri

Uygun fiyatlı bir router olmasının yanısıra Mercusys MR70X router, Akıllı Bağlantı (Smart Connect) özelliğine sahip. 2.4 ve 5 GHz bantlarını tek bir Wi-Fi SSID’de birleştiriyor. Böylece ağa bağlanan cihazlar daha güçlü bir sinyal ve yüksek hıza sahip olan en iyi bandı akıllıca seçiyor. Evde dolaşırken her zaman en iyi bağlantıya sahip olmayı sağlıyor.

Mercusys’in yeni Wi-Fi 6 teknolojili router’ı güçlü güvenlik özellikleriyle uygun fiyatı harmanlandığında hem iş yerleri hem de ev kullanımı için oldukça uygun. WPA3 güvenlik standardına sahip olan cihaz, ağın dış tehditlere karşı daha iyi korunmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra Ebeveyn Kontrolü, Misafir Ağı, VPN desteği gibi özelliklere de sahip olan cihaz ile hem güçlü, hem de güvenli bir ağ oluşturuluyor.

Bir adet Gigabit WAN, üç adet Gigabit LAN girişi bulunan router, Erişim Noktası (access point) moduna da sahip. Geriye dönük olarak diğer Wi-Fi standartlarıyla uyumlu olan ürün eski teknolojili bir modemle de rahatlıkla kullanılarak ağ performansı yükseltilebiliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı 509 TL olan Mercusys MR70X, farklı satış kanallarından daha uygun fiyata da alınabilir.

Exit mobile version