TP-Link Tether İle Ev WiFi Ağı Ultra Koruma Altında

Günümüz insanlarının en büyük problemlerinden olan güvenlik TP-Link tether ile büyük oranda aşılıyor. Düzenli olarak güncelleme alan bu uygulama sürekli olarak gelişiyor. Dilerseniz bu uygulamanın ne tür katkılar sunacağına daha yakından bakalım.

TP-Link modem, yönlendirici, menzil artırıcı ürünlerinden birini ya da birkaçını kullananlar, akıllı telefonlarına ücretsiz Tether uygulamasını yükleyip cihaz kurulumundan ayarlara, engellemelere değin pek çok işlemi birkaç dokunuşla yapabiliyor. Üstelik tüm bunlar 24 dil desteği ile gerçekleştirilebiliyor.

TP-Link Tether ne tür katkılar sunuyor

Bu uygulama güçlü ebeveyn denetimleri, sesli komut (Alexa desteği), ağ cihazları üzerindeki led ışıkları uzaktan kapatma, birden çok TP-Link cihazı eşgüdümlü yönetme gibi işlemleri kolayca yapabiliyor. Üstelik tüm bu uygulama desteklerine ek olarak başka bazı avantajlar da bulunuyor.

Modem arayüzünden yapılabilecek pek çok işlem, Tether ile Android ve iOS destekli cihazlarla her yerden, her zaman ve çok basit bir şekilde yapılabiliyor. Modem/yönlendiricilere bağlı olan kullanıcıların erişim izinleri Tether üzerinden kolayca ve her yerden yapılabiliyor. Misafir Ağı oluşturmak, hız testi yapmak, ADSL/VDSL cihazların WiFi şifrelerini belirlemek ve değiştirmek gibi işlemler Tether ile yapılabiliyor.

 

TP-Link Tether ile çocuklar artık güvende

Dünyanın en büyük platformları olan YouTube ve Facebook bile, çocuklar için ek önlemler alıyor. Çocuklarının online olarak güvende olduğundan emin olmak isteyen aileler TP-Link Tether tercih ediyor.

 

Tether ek detaylar

Ayrıca birden fazla TP-Link cihazı eşgüdümlü yönetme özelliği sayesinde bu ayarları her cihaz için tek tek yapmak gerekmiyor. Şifreden misafir ağına, ebeveyn denetimlerinden izinsiz erişimlere kadar tüm işlemleri Tether üzerinden tüm TP-Link ağ cihazları için bir işlemle yapmak mümkün.

TP-LinkHakkında

1996 yılında kurulan TP-Link, günlük yaşamın her alanında yer alan güvenilir ağ cihazları ve aksesuarları üreten küresel bir şirkettir. 170’den fazla ülkeye dağıtım yapan ve dünya çapındaki yüz milyonlarca insana hizmet veren TP-Link şirketi, araştırma kuruluşu IDC raporlarında sürekli olarak WLAN ve genişbant CPE cihazlarında 1 numaralı üretici olarak yer almaktadır*. 

Kanıtlanmış sağlamlık, performans ve değer mirası ile TP-Link, tüm bireylerin ağ konusundaki gereksinimlerini karşılayan bir ürün portföyü oluşturmuştur. Günümüzde halen gelişen internete bağlı yaşam tarzlarına uygun olarak, yarının taleplerini bugünden karşılamak üzere çalışmaya devam ediyor.  

*En son yayınlanan IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Raporu’na göre.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.tp-link.com/tr; 

Facebook’ta https://www.facebook.com/TPLINKTURKEY;  Twitter’da https://twitter.com/TPLINKTURKEY

Youtube’da www.youtube.com/tplinktech;  TP-Link Forum http://forum.tp-link.com

Exit mobile version