TP-Link, Tapo Uygulaması 3.0’ı Tanıttı: Neler Sunuyor?

TP-Link, ürün uyumluluğunu Kasa Akıllı cihazlara genişleterek yeni akıllı ev deneyimi sunan Tapo Uygulaması 3.0'ı tanıttı.

TP-Link markası ve küresel akıllı ev ürünleri sağlayıcısı olan Tapo, yakın zamanda Tapo Uygulaması 3.0‘ın yayımlandığını açıkladı. Bu uygulama, ürün uyumluluğunu Kasa Akıllı cihazlara genişleterek yeni akıllı ev deneyimi sunuyor.

Tapo Uygulaması 3.0 Ne İşe Yarıyor?

Söz konusu entegrasyon, kullanıcıların TP-Link’in geniş yelpazedeki akıllı ev ürünlerini ve kategorilerini keşfetmesine olanak tanıyor. Ayrıca daha kapsamlı ve uyumlu bir akıllı ev ekosistemi sağlıyor.

Kasa Smart ve Tapo farklı ve bağımsız markalar olmaya devam ediyor. Kasa Akıllı cihazları Tapo Uygulamasına taşındığında, kullanıcılar hem Tapo uygulamasındaki hem de Kasa uygulamasındaki cihazları normal şekilde yönetmeye devam edebiliyor.

Kullanıcı arayüzü tasarımı tamamen elden geçirilen Tapo Uygulaması için uygulamanın yanıt verme hızında önemli iyileştirmeyi içeren kapsamlı optimizasyon çalışmaları yapıldı. Yeni kullanıcı arayüzü, uygulamada gezinmeyi ve etkileşimi kusursuz hâle getiren daha sezgisel ve görsel olarak çekici bir arayüz sunuyor.

Tapo Uygulaması 3.0 özellikleri

Tapo Uygulaması 3.0 ile kullanıcılar hem Kasa Smart hem de Tapo cihazlarını tek bir arayüzden zahmetsizce yönetebiliyor. Akıllı ev otomasyonunuzu bir sonraki seviyeye taşıyan uygulama, daha geniş yelpazedeki akıllı ürünleri tek bir merkezi konumdan kontrol etme avantajı sağlıyor.

Cihazlar, gruplar, akıllı eylemler, sahneler, zamanlayıcılar, uzakta modu ve programlar dahil olmak üzere tüm Kasa Smart kurulumları otomatik olarak Tapo Uygulaması 3.0 ile senkronize edilebiliyor.

Kasa Smart entegrasyonuna sahip olan Tapo Uygulaması 3.0, App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.

Exit mobile version