TP-Link Tapo Akıllı Kapı Zili Özellikleri ve Fiyatı

TP-Link, Tapo akıllı ev ürünleri serisini sürekli olarak genişletmeye devam ediyor. Şimdi, Tapo ailesine yeni katılan akıllı kapı zili ile ev güvenliğiniz artacak. Bu zil, kamera özellikleriyle birleşerek evinizin korunmasına katkı sağlıyor.

TP-Link, Tapo akıllı ev ürünleri serisini sürekli olarak genişletiyor ve şimdi de akıllı kapı zili ile Türkiye pazarına adım atıyor. Tapo ailesinin son üyesi olan kameralı ve pil ile çalışan akıllı kapı zili, ev güvenliğinizi artırmak için tasarlandı.

Tapo D230S1 modeli adını taşıyan akıllı kapı zili, 2K çözünürlüklü 5 MP kameraya sahiptir ve bu sayede kapınıza gelen kişileri veya yaklaşanları görmek mümkün olur. Gece çekimleri için gece görüş yeteneği ve yıldız ışığı sensörü ile donatılmıştır, böylece geceleri de yüksek kaliteli renkli görüntüler elde edebilirsiniz. 160 derece diyagonal dikey görüş açısı, kapıdaki tüm alanı kapsar ve güvenliği artırır.

Tapo D230S1 akıllı kapı zili, farklı kapı konumlarına uygun bir şekilde düz veya 15 derece açılı olarak yerleştirilebilir. Ayrıca, görüş açısını ayarlamaya yardımcı olan takozlar sağlar. Bu zil, düşük güç moduna sahip pil ile çalışır ve 6700 mAh kapasiteli pili uzun bir kullanım süresi sunar.

Yapay zeka desteği sayesinde, ürün insanları ve araçları tanıyarak kullanıcılara uyarılar gönderir ve gereksiz bildirimleri engellemek için bildirim filtreleme seçeneği sunar. Ayrıca, çift yönlü ses iletişimi ile kapıya gelen ziyaretçilerle iletişim kurabilirsiniz.

TP-Link Tapo Akıllı Zilde Esnek Yerleştirme, Uzun Pil Ömrü

TP-Link Tapo D230S1 akıllı kapı zili, hem düz hem de 15 derece açıyla yatay olarak yerleştirilebiliyor. Bu sayede farklı kapı konumlarında kullanılabiliyor. Kullanıcılara yerleşim açısından esneklik sağlayan takozlar, aynı zamanda görüş açısını belirlemeye de yardımcı oluyor.

Tapo D230S1 akıllı kapı zili, görüntü kaydı için iki farklı seçenek sunar. Bir mikro SD kart (512 GB’a kadar) takarak yerel olarak kayıt yapabilir veya aylık bir ücret karşılığında TapoCare bulut depolama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Bu akıllı kapı zili ayrıca zil çalındığında alarm özelliğine sahiptir ve zil sökülmeye çalışıldığında hem alarm çalar hem de uyarı bildirimi gönderir. Ayrıca, ürün, Tapo H200 model hub ile birlikte gelir ve bu hub sayesinde farklı Tapo ürünlerini tek bir yerden yönetebilirsiniz, ayrı bir hub satın almanıza gerek kalmaz.

Tapo D230S1 modeli, ekim ayında satışa sunulacak ve tavsiye edilen paket fiyatı (hub dahil) 149 USD (KDV dahil) olarak belirlenmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Exit mobile version