TP-Link Archer TX20U Plus Adaptörü Özellikleri ve Fiyatı

TP-Link, bilgisayarlarını WiFi 6 teknolojisine yükseltmek isteyen kullanıcılar için Archer TX20U Plus adlı yeni USB adaptörünü piyasaya sürdü. Archer TX20U Plus, yüksek WiFi hızları, geniş kapsama alanı ve oyunlarda daha düşük ping gibi avantajlar sunar.

TP-Link Archer TX20U Plus adaptörü, mevcut bilgisayarlarını WiFi 6 uyumlu hale getirmek isteyen kullanıcılar için ideal bir çözüm sunar. WiFi 6 teknolojisi, daha yüksek hızlar, daha fazla bağlantı ve daha iyi performans sağlar. Archer TX20U Plus adaptörü, bu teknolojinin sunduğu avantajları kullanıcılara sunar.

Adaptörün geniş kapsama alanı, kullanıcıların daha uzak mesafelerden bile güçlü bir sinyal almasını sağlar. Bu da daha iyi bir bağlantı kalitesi demektir. Ayrıca, oyunlarda daha düşük ping, daha hızlı tepki süreleri ve daha iyi oyun deneyimi sağlar.

Bu yeni Archer TX20U Plus USB adaptörü, WiFi 6 teknolojisini bilgisayarlarınıza taşımak isteyenler için çekici bir seçenek olarak dikkat çeker.

Günümüzde eski teknolojiye sahip bilgisayarları yenilemek, yüksek maliyetlerle karşı karşıya kalmadan bazı yeni teknolojilere sahip olmayı düşünenler için zorlaşmaktadır. Ancak, bu tür bilgisayarları WiFi 6 teknolojisi ile güncellemek, hem ekonomik hem de etkili bir çözüm olabilir. Bu amacı gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan şey ise WiFi 6 teknolojisini destekleyen bir USB adaptördür.

Öncü ağ ürünleri markası TP-Link®, WiFi 6 teknolojisini destekleyen yeni USB adaptörü Archer TX20U Plus’ı piyasaya sürdü. Bu adaptör, bilgisayarınıza kolayca USB bağlantısı ile takılarak WiFi 6 teknolojisinin tüm avantajlarını kullanmanıza olanak tanır. Yüksek hız, geniş kapsama alanı, çift kanal desteği, aynı anda çok sayıda cihaza kesintisiz WiFi erişimi gibi özellikler sayesinde bilgisayarınızın online uygulamalardaki performansını ciddi şekilde artırır. Film izlerken veya online oyun oynarken daha hızlı, kesintisiz ve neredeyse gecikme olmadan bu deneyimleri yaşamanızı sağlar. Ayrıca, bu güncelleme sayesinde daha güvenli bir internet erişimi de sağlanır.

TP-Link’in Archer TX20U Plus USB adaptörü, eski bilgisayarlarınızı WiFi 6 teknolojisi ile güncellemeniz için ekonomik ve etkili bir çözüm sunar. Bu sayede yeni bir bilgisayar satın almadan mevcut sistemlerinizi geliştirebilirsiniz.

TP-Link Archer TX20U Plus ile Yüksek Hız, Düşük Ping

Archer TX20U Plus, çift bant desteği sayesinde toplamda 1800 Mbps kablosuz hız sunabilir. Hüzmeleme (beamforming) teknolojisi ile daha geniş bir kapsama alanı sağlayarak, yüksek kazançlı antenleri sayesinde WiFi sinyallerini uzaktaki yönlendiriciden alır ve iletebilir. Bu adaptörün üzerinde bulunan iki adet hareket edebilen anten, sinyalleri en iyi şekilde alabilmek için dikeyde 90 derece ve yatayda 180 derece dönebilir. Bu, daha geniş bir kapsama alanı sağlar.

Archer TX20U Plus adaptör, aynı anda çok sayıda cihazın bağlı olduğu durumlarda performansı artıran MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input Multiple-Output) teknolojisini destekler. Bu teknoloji, ağdaki cihazlara ayrı bant genişlikleri atayarak sıkışıklığı önler. OFDMA (Orthogonal Frequency Division Multiple Access) teknolojisi sayesinde gecikme hızı azalır ve online oyunlarda neredeyse sıfır ping değeri elde edilir.

Bu adaptör, güvenliği de ön planda tutar ve yeni nesil WPA3 şifreleme desteği sunar. USB 3.0 desteği ile Archer TX20U Plus, kolay kurulum sağlar ve 1 metrelik kablosu sayesinde PC’nin yerini değiştirmeye gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 48,81 USD (KDV dahil) olarak açıklanmıştır. Bu adaptör, mevcut bilgisayarlarını WiFi 6 teknolojisi ile güncellemek isteyen kullanıcılar için ekonomik ve etkili bir seçenek sunar. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

TP-Link Hakkında:

1996 yılında kurulan TP-Link, günlük yaşamın her alanında yer alan güvenilir ağ cihazları ve aksesuarları üreten küresel bir şirkettir. 170’den fazla ülkeye dağıtım yapan ve dünya çapındaki yüz milyonlarca insana hizmet veren TP-Link şirketi, araştırma kuruluşu IDC raporlarında sürekli olarak WLAN ve genişbant CPE cihazlarında 1 numaralı üretici olarak yer almaktadır*.
Kanıtlanmış sağlamlık, performans ve değer mirası ile TP-Link, tüm bireylerin ağ konusundaki gereksinimlerini karşılayan bir ürün portföyü oluşturmuştur. Günümüzde halen gelişen internete bağlı yaşam tarzlarına uygun olarak, yarının taleplerini bugünden karşılamak üzere çalışmaya devam ediyor.

Exit mobile version