TP-Link Archer AX12 WiFi 6 Yönlendirici Özellikleri

TP-Link, uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni bir yönlendirici olan Archer AX12 modelini satışa sundu. Bu yönlendirici, WiFi 6 teknolojisine geçmek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Archer AX12, daha yüksek hız, daha geniş kapsama alanı ve daha fazla cihaza destek gibi avantajlarla geliyor. Artık internet deneyiminizi daha hızlı ve kesintisiz bir şekilde yaşamak için Archer AX12 modelini tercih edebilirsiniz.

TP-Link, ev internetini güçlendirmek ve daha uzun süre kullanabilecekleri bir ürün almak isteyenler için WiFi 6 teknolojili cihazları tercih etmelerini kolaylaştıran yeni bir yönlendirici olan Archer AX12 modelini satışa sundu. Archer AX12, uygun fiyatıyla WiFi 6’nın tüm avantajlarını kullanıcıların hizmetine sunuyor.

WiFi 6 teknolojisi sayesinde Archer AX12, yüksek hızda kablosuz bağlantı, daha geniş kapsama alanı ve daha fazla cihaza destek özellikleri ile ev ağının performansını önemli ölçüde artırıyor. Ayrıca, WiFi 5 teknolojili cihazlarla da uyumlu çalışabilmesi sayesinde mevcut modemleri olan kullanıcılar da bu yeni yönlendiriciden faydalanabiliyorlar.

1.5 Gbit WiFi Hız

Archer AX12, çift bantlı bir yönlendirici olarak 1.5 Gbit/sn’ye kadar kablosuz hızlar sunabiliyor. OFDMA ve MU-MIMO teknolojileri ile aynı anda çok sayıda cihaza yüksek hızlı bağlantı imkanı sağlayarak ağdaki tıkanıklık ve performans azalmasını engelliyor. Gigabit hızda kablolu bağlantı desteği de sayesinde cihazlar daha hızlı bir şekilde ağa dahil olabiliyorlar.

TP-Link’in Archer AX12 yönlendiricisi, geniş WiFi kapsama alanı sunuyor. Yüksek kazançlı dört anteni ve hüzmeleme teknolojisi sayesinde WiFi sinyallerini daha geniş bir alana yönlendirerek güçlü ve geniş bir WiFi ağı oluşturuyor.

Ürünün kurulumu ve yönetimi oldukça kolay. TP-Link’in Tether uygulaması sayesinde adım adım kurulabilen ve yönetilebilen Archer AX12, aynı zamanda güçlü güvenlik sağlayan WPA3 güvenlik protokolünü destekliyor.

TP-Link Archer AX12 Yönlendiricisinin Fiyatı

TP-Link Archer AX12 yönlendirici, uygun fiyatıyla (KDV dahil) 1,219 TL olarak Türkiye’de satışa sunuldu. Bu sayede kullanıcılar, evlerinde güçlü, hızlı ve güvenli bir internet deneyimini uygun maliyetle yaşayabiliyorlar.

TP-Link Archer AX12 yönlendiricisi hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

TP-Link Hakkında:

1996 yılında kurulan TP-Link, günlük yaşamın her alanında yer alan güvenilir ağ cihazları ve aksesuarları üreten küresel bir şirkettir. 170’den fazla ülkeye dağıtım yapan ve dünya çapındaki yüz milyonlarca insana hizmet veren TP-Link şirketi, araştırma kuruluşu IDC raporlarında sürekli olarak WLAN ve genişbant CPE cihazlarında 1 numaralı üretici olarak yer almaktadır*.

Kanıtlanmış sağlamlık, performans ve değer mirası ile TP-Link, tüm bireylerin ağ konusundaki gereksinimlerini karşılayan bir ürün portföyü oluşturmuştur. Günümüzde halen gelişen internete bağlı yaşam tarzlarına uygun olarak, yarının taleplerini bugünden karşılamak üzere çalışmaya devam ediyor.

Exit mobile version