Total War: Warhammer 3 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Total War: Warhammer 3 oyununun sistem gereksinimleri belli oldu. Warhammer 3 önümüzdeki ay piyasaya çıkacak.

Total War: Warhammer 3 oyununun çıkışına sadece birkaç hafta kaldı. Warhammer alt franchise’ındaki bu en yeni giriş, yalnızca 17 Şubat’ta PC’de piyasaya çıkacak. Geliştirici Creative Assembly, oyunun resmi sistem gereksinimlerini yayınladı. Zaten çoğunlukla oldukça düşük olsalar da, dikkate değer şeyler var. Creative Assembly, resmi Total War: Warhammer 3 PC özelliklerini oyunun Steam sayfasında yayınladı. Sistem gereksinimleri, oyunu yüklemeden önce sürücünüzde boşaltmanız gereken 120 GB kullanılır alan dışında, talepkar olmaktan uzaktır. Bu, Total War: Warhammer 2 için gereken sürücü alanının iki katıdır.

İşte Total War: Warhammer 3 Sistem Gereksinimleri Detayları

Warhammer 3, Windows 7’de ve yalnızca 6 GB RAM’e sahip makinelerde bile çalışır. Bununla birlikte, 120 GB’lık bir boş depolama alanı gerektirir. Bu nedenle alanı temizlemek için zaman vardır. Oyunu entegre bir GPU kullanarak oynayabilirsiniz. Ancak en az 8 GB belleğe sahip olması gerekir.

Oyunu minimum ayarlarda çalıştırmak için bir Intel i3 veya Ryzen 3 CPU’ya ihtiyacınız olacak. Nesil veya model belirtilmemiş olsa da… GPU için GTX 900, RX 400 serisi veya Intel Iris Xe Graphics ile iyi olmalısınız.

Önerilen ayarlarda oynamak için Windows 10 64-bit, Intel i5 veya Ryzen 5 serisi gibi CPU modellerine ve özel bir GPU’ya ihtiyacınız olacak. GTX 1660 Ti, AMD RX 6500-XT veya üstü yeterli olacaktır. RAM gereksinimi 8 GB’a yükseltildi.

Oyunun Minimum Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
İşlemci: Intel i3/Ryzen 3 serisi
Bellek: 6 GB RAM
Grafikler: Nvidia GTX 900/AMD RX 400 serisi | Intel Iris Xe Grafikleri
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 120 GB kullanılabilir alan
Ek Notlar: Entegre GPU kullanılıyorsa 8 GB Bellek.

Oyunun Önerilen Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
İşlemci: Intel i5/Ryzen 5 serisi
Bellek: 8 GB RAM
Grafikler: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti/AMD RX 5600-XT
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 120 GB kullanılabilir alan

Game Pass Abonelerine Öncelik

Gereksinimleri resmi Steam sayfasından da kontrol edebilirsiniz. Oyunu 59.99$ karşılığında satın alabilirsiniz. Ayrıca PC Game Pass’te de mevcut olacak. Böylece aktif bir aboneliğiniz varsa oyunu ek ücret ödemeden oynayabilirsiniz. Bir hatırlatma olarak, Total War: Warhammer 3, 17 Şubat Perşembe günü PC’de (Windows, macOS ve Linux) piyasaya çıkacak.

 

Exit mobile version