Torchlight 2 bugünün ücretsiz Epic Games oyunu

Epic Games, altı oyuncuya kadar destekleyebilen Diablo benzeri bir zindan tarayıcısı olan Torchlight 2 ile verdiği hediyede sondan bir önceki oyun olarak ücretsiz bir ortak oyun sunuyor. Öyleyse, arkadaşlarınızı onu indirmeye ikna edin ve kendinize mükemmel bir Cuma gecesi kilitleme oyununa sahip olun. Torchlight 2 oyununu Epic Games Store’den bugünden itibaren 24 saat içinde edinin. Epic Games Store’da sonsuza kadar saklamak için sizindir.

Rockstar Games, GTA 6 nedeniyle Bully 2’yi iptal etti

DIABLO 2’YE BAYILDIYSANIZ EPIC GAMES STORE’UN ÜCRETSİZ VERDİĞİ TORCHLIGHT 2 TAM SİZE GÖRE

Diablo 3 hayranı değilseniz ancak 2. oyuna bayıldıysanız, Torchlight 2 tam size göre. Türe daha yeni girişlerden ziyade klasiklere daha çok benziyor. Hatta yeni oyun artıları da var. Böylece tüm ganimet ve teçhizatınızla sondan sonra devam edebilirsiniz.

Dahası, Torchlight 2, Vilderan dünyasında daha uzun süre kalabilmek için evcil hayvanınızı sizin yerinize kasabadaki ganimetlerin piyonuna gönderebilme gibi pek çok şık küçük yaşam kalitesi özelliğine sahiptir. Bunun gibi birçok oyuncu dostu eklenti mevcut.

Ancak, Epic Games Store’daki Torchlight 2 doğal olarak Steam Workshop desteği olmadığı anlamına gelir. Bununla birlikte, hem birinci hem de ikinci oyunlar şu anda Kış İndirimi’nde Steam’de yarı fiyatına satılıyor. Bu nedenle bu tür oyunlar söz konusu olduğunda modlama önemliyse, o zaman bu daha iyi bir yol olabilir.

Diablo 3’ten sadece dört ay sonra piyasaya sürüldüğünde bile sadece Diablo gibi hissetmekle kalmıyor. Aynı zamanda eski Diablo geliştiricileri tarafından yapıldı. Bu nedenle, birçok yönden Torchlight’ın manevi bir halef olduğu iddia edilebilir.

Torchlight 2, franchise’a en yeni giriş değil, sonunda 3 çıktı. Ancak 2. olanı ücretli devam filmine girmeye değip değmeyeceğini görmek için ücretsiz olarak denemeye değer olabilir. Günün sonunda bu senin çağrın, ama yeni bir oyuna ücretsiz bir dönüş yapmanın ne zararı var?

Exit mobile version