Tomb Raider Trilogy Epic Games Store’da Ücretsiz

Epic, Epic Games Store aracılığıyla oldukça az sayıda ücretsiz oyun dağıttı. Ancak en yeni ücretsiz oyun, yeniden başlatılan Tomb Raider üçlemesinin PC versiyonudur. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Epic Games Store, yeni yıl öncesindeki gizemli ücretsiz oyunlarını sunmaya devam ediyor. Şirketin bugünkü yeni oyunu belli oldu. Epic Games Store, yeniden başlatılan Tomb Raider Trilogy oyununu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Ayrıca bu oyunlar için tüm DLC’yi içerdiğinden Epic, beklenmedik şekilde cömert bir hareket sergiledi. 2013’ün Tomb Raider’ından başlayan üçlemeyle yeniden başlattı. Ancak son oyunu nasıl yorumladığınıza bağlı olarak, bir prequel olarak da görülebilir. Daha önceki bir söylenti, üçlemedeki her oyunun; Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider; önümüzdeki üç gün içinde ayrı ayrı sunulacağını öne sürse de; Definitive Survivor Üçlemesinin tamamı Epic’te ücretsiz olacak. 2013’ün Tomb Raider ve Shadow’u Epic Store’da ilk kez göründü. 6 Ocak’a kadar ücretsiz olarak indirilebilirsiniz.

Bu Seride Lara Croft Oldukça Zorlanıyor

En büyük farklılıklardan biri, oyunların, özellikle Tomb Raider’ın, kahramanı Lara Croft’u gerçekten zora sokmasıdır. Orijinal seride, Lara’nın üç temel varlık durumu vardı. Ayak bileklerinden kan fışkırıyor veya ölüyordu. Yeni üçleme o kadar çok hasar veriyor ki, sonunda komada olmaması bir mucize.

Üstelik, çok daha fazla insan öldürüyor. Ayrıca çok daha az hayvan öldürüyor. Üç yeni oyun Crystal Dynamics’ten. İlk ikisi, final girişinde yer almamasına rağmen yazar Rihanna Pratchett tarafından kaleme alındı. İlk başlığı GameSpew öncesi olduğu için incelemedik. Ancak Rise ve Shadow’a sırasıyla 9 ve 10 verdik. Bu yüzden bu oyun Epic Games Store’dan ücretsiz olarak indirilip; kütüphanenizde yer almasına kesinlikle değer olarak görüyoruz.

Epic Games Store ile Ücretsiz Oyun İndirmek İçin Yapmanız Gerekenler

Bunları almak için bir Epic Games Store hesabına ihtiyacınız olacak. Bu noktada onlar sizde kalacak. 6 Temmuz’a kadar Epic Games Store Başlatıcı veya web üzerinden bunları talep edebilirsiniz. Her birini ayrı ayrı tıklamanız ve kullanmanız gerekecek. Ancak oyun birikiminiz bir mil uzunluğunda olsa bile; toplam sıfır pound ve sıfır peni için kaybedecek hiçbir şeyiniz yok.

Oyunun üçlemesinin tamamı, 30 Aralık’ta (bugün) ücretsiz olarak Epic Games Store’da yerini aldı. Yani Epic hesabı olan herkes, PC’deki en iyi üç aksiyon-macera oyununu ücretsiz olarak talep edebilir. Bu yılı kapatmak için mükemmel bir yoldur.

 

Exit mobile version