Titan Quest II Duyuruldu: İlk Fragman Yayımlandı!

THQ Nordic tarafından duyurulan aksiyon rol yapma oyunu türündeki Titan Quest 2'nin fragmanı yayımlandı. İşte detaylar!

Titan Quest 2 fragmanı

Dünyaca ünlü THQ Nordic, Titan Quest II isimli yeni bir oyun duyurdu. Aksiyon rol yapma oyunu türündeki Titan Quest 2 dair ilk fragman da paylaşıldı. Yunan mitolojisinden esinlenen oyun, çoğu oyuncuyu heyecanlandırmayı başardı.

Titan Quest 2 Fragmanı Paylaşıldı

Titan Quest II isimli yeni bir oyunun duyurusu yapıldı. Duyuru kapsamında bir video da yayımlandı. THQ Nordic’in YouTube kanalından paylaşılan video, kısa sürede 136 bin kez görüntülendi. 2 dakika 39 saniye uzunluğundaki fragmana yüzlerce yorum yapıldı.

Grimlore Games tarafından geliştirilmekte olan oyunda İntikam Tanrıçası Nemesis kontrolden çıkıyor. Şimdiden merak içerisinde beklenmeye başlanan yapımda kendisine karşı gelenleri cezalandıran Nemesis’i durdurmaya çalışacağız.

Titan Quest 2’nin Steam sayfasındaki bilgilere göre oyun, keşif odaklı bir senaryoya sahip olacak. Aksiyon rol yapma oyunu türündeki Titan Quest 2’te karakter özelleştirme imkânının da sunulacağı söyleniyor.

Steam’de oyunu düşük ayarlarda oynamak için en az 16 GB, önerilen ayarlarda oynamak için 32 GB RAM’in gerekeceği bilgisi yer alıyor ama bu miktar, Titan Quest 2 piyasaya sürülene kadar değişebilir.

Depolama tarafında ise 50 GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyulacağı bilgisi mevcut. Depolama miktarında da zaman içerisinde değişik olabileceğini belirtmek gerekiyor. PlayStation 5, PC, Xbox Series X ve Xbox Series S için geliştirilen oyunun hangi tarihte satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

Exit mobile version