TIPA ve DXOMARK Dev İşbirliğine İmza Attı

Technical Image Press Association (TIPA) ve özellikle akıllı telefonların kamera testleriyle endüstri referansı haline gelen DXOMARK geçtiğimiz günlerde iş birliğine gittiklerini açıkladılar.

Photoline dergisinin 2021 yılında 26. yayın olarak üye olduğu Technical Image Press Association (TIPA) ve özellikle akıllı telefonların kamera testleriyle endüstri referansı haline gelen DXOMARK geçtiğimiz günlerde iş birliğine gittiklerini açıkladılar. TIPA ve DXOMARK kameralar, lensler ve akıllı telefon kameralarının bağımsız görüntü kalitesi değerlendirmesi konusunda birlikte çalışacaklar.

DXOMARK’ın hazırladığı lensleri ve akıllı telefon kameralarını kapsayan derinlemesine görüntü kalitesi ölçümleri test raporları Photoline dergisi gibi TIPA üyesi tüm yayınlar tarafından okurlara öncelikli olarak ulaştırılacak ve bilgi verilecek.

DXOMARK Premium Ürünlerin Değerlendirmelerini Yapıyor

DXOMARK tarafında yapılan testler, titiz bilimsel ve objektif önlemlere ve protokollere dayanıyor. Ayrıca, son kullanıcılara seçimlerinde rehberlik etmek için DXOMARK web sitelerinde premium ürünlerin kalite değerlendirmelerinin en büyük veritabanı ve puanlamalar yer alıyor.

DXOMARK’da 100’ü mühendis olmak üzere 120 kişi çalışıyor. Bu mühendisler, şirketin bünyesinde geliştirilen 16 son teknoloji laboratuvarında 10 yılı aşkın süredir her yıl binlerce test gerçekleştiriyorlar.

TIPA 30. Yılını Kutladı

Dünyanın dört bir yanından üye dergileri ve web siteleri olan küresel bir organizasyon olan TIPA, 2021 yılında 30. yıl dönümünü kutladı. Fotoğraf etkinliklerinin tüm yönlerini kapsayan ve amatör, profesyonel fotoğrafçıların yanı sıra ticaret, pazarlama ve endüstri haberlerine adanmış dergileri de bünyesinde barındıran TIPA, üyeleri aracılığıyla Asya, Avustralya, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika’da dünya çapında bir kitleye ulaşıyor.

Kar amacı gütmeyen bir kuruluş ve görüntüleme endüstrisi için güçlü bir pazarlama ortağı olan TIPA, TIPA World Awards etkinliğiyle her yıl üyeleriyle tüketici ve profesyonel fotoğraf ekipmanlarının tamamını kapsayan 40 kategoride yılın ürünlerini seçiyor.

TIPA Nedir?

1991 yılında kurulan Technical Image Press Association (TIPA) fotoğraf/görüntüleme alanında basılı ve çevrimiçi olarak yayınlanan birçok üye yayından oluşmaktadır. Bu yayınlar, tüketici, profesyonel, işletmeler arası ve güzel sanatlar fotoğrafçılığı ve görüntüleme dahil olmak üzere endüstrinin tamamını kapsar.

Üye dergiler ve çevrimiçi varlıkları, birçok dilde geniş erişime ve okuyucuya sahiptir. Avrupa, Asya, Avustralya ve Kuzey ve Güney Amerika’daki dünya çapındaki pazarları kapsar.

Editörler ve çalışanları, fotoğraf ve görüntüleme ürünlerinin dürüst ve güvenilir bir şekilde değerlendirilmesiyle ün kazanmış, bilgili uzmanlardan oluşan küresel bir panel oluşturur. Dergileri ve web siteleri okuyucuları arasında sadık bir takipçi kitlesi oluşturdu. Her üye yayın, yılın En İyi Fotoğraf ve Görüntüleme ürünlerini belirlemek için TIPA DÜNYA ÖDÜLLERİ sürecinde seçim ve nihai oylama ile meşgul olur.

TİPA Derneği, sadece en iyi ürünlere TİPA DÜNYA ÖDÜLLERİ veren bir kuruluş olarak değil, aynı zamanda sektörde önemli bir rol oynayan aktif ve kararlı bir dernek olarak da nitelendirilebilir. Fabrika ziyaretleri ve büyük şirketlerin liderleriyle yapılan toplantılar, TIPA’nın endüstrinin dinlediği tanınmış bir muhatap olmasını sağlamıştır.

 

Exit mobile version