Tinder Görüntülü Konuşma Özelliği Geldi: Sürprizlere Son!

KYIV, UKRAINE - JUNE 6, 2019: beautiful shocked girl holding smartphone with tinder app isolated on pink

Tinder görüntülü konuşma özelliği bir süredir herkes tarafından bekleniyordu. Çok fazla beklenmesine gerek kalmayacak gibi görünüyor.

Flörtleşme uygulamaları arasında çok önemli bir yere sahip olan Tinder, yeni yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de “Face to Face” denilen önemli bir özellik oldu. Pandemi süreci nedeniyle insanların evlerden çıkamaması büyük hayal kırıklığı yaratabiliyor. Herkes gezip tozmak ve yeni birileriyle flörtleşmek istiyor. Dışarıya çıkamayanların da uğrak adresi Tinder gibi platformlar oluyor.

Tinder görüntülü konuşma özelliği buluşmada sürpriz yaşanmasını engelleyecek

Flörtleşme uygulamaları ile alakalı bazı efsaneleri mutlaka duymuşsunuzdur. İnternette tanışılan kişi son derece çekici birisidir. Uzun uzun sohbet edilir ve en sonunda iş buluşma noktasına kadar gelir. Uygun bir mekan seçilerek buluşma gününe kadar her iki taraf beklemeye başlar.

Tüm hikaye böyle devam ederken buluşma günü gelen erkek veya kadın oldukça farklıdır. Fiziksel açıdan büyük hayal kırıklığı yaşamak mümkün. Bu tür durumları flörtleşme uygulamaları kullanan neredeyse herkes yaşamıştır. Tinder böyle durumların önüne geçebilmek için çok önemli bir karar aldı.

Tinder yöneticilerinden Rory Kozoll tarafından ifade edildiğine göre bu uygulama daha şimdiden çok olumlu tepkiler aldı. “Face to Face” özelliği sayesinde isteyen herkes karşıdakini canlı görebilecek. Ancak bunun aktifleşmesi için her iki tarafın da görüntülü konuşmaya izin vermesi gerekiyor. Sizce bu tür özellikler kullanıcıları tatmin edecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version