TikTok Zor Günler Geçirecek: ABD Baskısı!

Snapchat ve TikTok

Gelen bazı sızıntılar TikTok zor günler geçecek tezini iyice güçlendiriyor. Peki ne oldu da TikTok ile ilgili böyle iddialar ortaya atılmaya başlandı. İşte detaylar.

Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Mark Meadows, yaptığı açıklamalarla TikTok üzerinde daha fazla baskı kuracaklarını ifade etti. Bu bile TikTok konusunda, ABD’nin ne kadar ciddi olduğunu ortaya koyuyor.

TikTok zorlu günler için hazırlanıyor

ABD tarafından böyle açıklamalar yapılmaya devam edilirken şirket yeni bir savunma yöntemi deniyor. Onlara göre kullanıcıların gizliliği ve güvenliği tamamen koruma altında.

TikTok CEO’sunun ABD’li olduğu ve Amerikan ordusunda uzun bir süre görev aldığı da söyleniyor. TikTok tüm bu açıklamalara rağmen kendisini bir türlü aklamayı başaramadı. Ancak yine de verileri Çin hükümetine göndermediğini ispat etmeye çalışıyor.

ABD neredeyse bütün Çin’li şirketlere yoğun tepkiler gösteriyor. Bu tepkilerin en büyük nedenleri arasında hiç şüphesiz Çin hükümetine veri aktarılması da var. Sizce TikTok firması kendisini aklamayı başarabilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version