TikTok Mavi Tik Başvurularını Açıyor!

TikTok mavi tik başvurusu artık herkes tarafından uygulama içinde yapılabilecek. Peki, mavi tik başvurusu nasıl yapılır?

TikTok Mavi Tik Başvurularını Açıyor!

TikTok mavi tik talebinde bulunarak siz de doğrulanmış bir hesaba sahip olabilirsiniz. Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından attığı ilk adımlardan biri mavi tiki satın alınablir hâle getirmek olmuştu. Bu konu ile ilgili tartışmalar hâlâ devam ederken TikTok tarafından da doğrulama rozetini içeren bir hareket geldi.

Hesabınızın doğrulanmasını sağlamak amacıyla talepte bulunmanız için hesap türünüzün ne olduğu fark etmiyor. İster kişisel hesap ister profesyonel hesap kullanıyor olun, siz de TikTok’ta doğrulanmış hesaba sahip olabilirsiniz.

TikTok Mavi Tik Başvuruları Ne Zaman Açılacak?

TikTok’un doğrulanmış hesap başvurularının ne zaman açılacağı ile ilgili resmî açıklama henüz yapılmadı. Sosyal medya analisti Matt Navarra tarafından paylaşılan ekran görüntüsüne göre hesabınızın doğrulanması amacı ile talepte bulunmanız için üç adımdan geçmeniz gerekiyor.

Bunlardan ilki, doğrulama için gerekli kriterleri karşıladığınızdan emin olmayı içeriyor. Daha sonra kendiniz ile ilgili gerekli detayları dolduruyorsunuz. En sonda da doğrulama talebini TikTok’a gönderiyorsunuz.

TikTok Doğrulama Şartları Neler?

TikTok’ta hesap doğrulama talebinde bulunacak olan kişilerin ya da markaların tanınmış olması gerekiyor. Başvuran kişi eğer 18 yaşından küçük ise “verification@tiktok.com” adresine e-posta göndermesi gerekiyor.

TikTok Mavi Tik Başvurma Nasıl Yapılır?

Bu imkân şu an herkese sunulmuyor. Dolayısıyla başvurular henüz size açılmamış olabilir. Küresel çapta bir duyuru yapıldığında herkes başvuruda bulunabilir hâle gelecektir.

Exit mobile version