TikTok Fenomeni Ölümle Burun Buruna Geldi (Video)

sosyal medya meydan okumaları

KYIV, UKRAINE - JULY 3, 2019: shocked girl holding smartphone with tiktok logo isolated on pink

Ünlü bir TikTok fenomeni ölümle burun buruna geldi. Onun yaşadıkları gerçekten de yürek hoplatan cinstendi. Hadi gelin konuyla ilgili bütün detaylara birlikte göz atalım.

TikTok dünyanın en ilginç sosyal medya platformlarından bir tanesi diyebiliriz. Aklınıza gelebilecek tüm insan kategorilerini kendi bünyesinde barındırıyor. Mesela geçtiğimiz günlerde ABD’li bazı TikTok fenomenleri trende her yeri süte ve mısır gevreğine boğmuştu.

Asya’daki TikTok fenomenleri ise aşırı duygusal içerikli paylaşımlar yapıyor. Türkiye’de de yine benzer paylaşımların yapıldığını söyleyebiliriz. Avrupa’da ise genellikle akrobatik hareketlerin yer aldığı TikTok videoları popüler. Ancak ABD’li bir TikTok fenomeni öyle bir video çekti ki ölümle burun buruna geldi.

TikTok fenomeni ölümle burun buruna geldiği videosunu yayınladı

Ölümle burun buruna gelme ifadesini kullanınca muhtemelen akrobatik bir hareket yapıldığını zannettiniz. Ancak bu fenomen çok daha tehlikeli bir şey yaptı. Dünyanın en zehirli ahtapotunu elinde uzun bir süre tuttu. Mavi halkalı ahtapot olarak bilinen bu tür bir insanı rahatlıkla öldürebilecek güce sahip.

@octomomkp

Called my dad crying 3 hours later in Bali🙃 #blueringoctopus #bali #uluwatu #fyp #imdumb #thanksjesuschrist #ShowerWithMoxie #EnvisionGreatness

♬ Oh No Oh No Oh No No No – Dubskie

Boyu her ne kadar 12 ila 20 santimetre arasında olsa bile yine de tüm canlıları korkutmayı başarıyor. Renginin mavi ve parlak olması onun zehirli olduğunu gösteriyor. Derisindeki renkler sürekli yanıp sönüyor.

Bu ahtapot eğer bir şekilde onun vücuduna zehrini akıtmayı başarsaydı muhtemelen oracıkta ölecekti. Bugüne kadar çekilmiş en tehlikeli videolardan birisinin bu olduğunu söyleyebiliriz. Umuyoruz ki TikTok fenomenleri kendilerini öldürmeden video çekmeye devam edebilirler.

Exit mobile version