Thor İzleme Sırası Nasıl Olmalı?

Thor izleme sırası nedir? Bu sorunun cevabını merak edenler için Thor'un hangi sıra ile izlenmesi gerektiğini gösteren bir liste hazırladık.

Thor İzleme Sırası Nasıl Olmalı?

Thor izleme sırası nasıl olmalı, Thor serisi hangi sırayla izlenmeli? Bu soruların cevabını merak ediyorsanız muhtemelen MCU’nun (Marvel Sinematik Evreni) en güçlü kahramanlarından birini izlemeye karar verdiniz.

Thor, MCU’nun en çok sevilen ve öne çıkan karakterlerinden biridir fakat karakter hakkında hiçbir bilginiz yoksa ve bu zamana kadar çıkan hiçbir filmini bilmiyorsanız izlemeye nereden başlayacağınızı bilmiyor olabilirsiniz.

Aşağıda yer alan liste, Thor’u hangi sırayla izlemeniz gerektiğini öğrenmenizi sağlayacaktır.

Thor İzleme Sırası Nedir?

Thor’u izlemek istiyor ama nereden başlanacağını bilmiyorsanız yukarıdaki listeyi takip edebilirsiniz. Bu filmler hakkında daha detaylı bilgi almak için okumaya devam edin.

Thor

Kenneth Branagh’ın yönettiği bu film, Chris Hemsworth’ün Thor’una ilk bakışı attığımız filmdir. Film aynı zamanda Thor’un üvey kardeşi Loki de dahil olmak üzere birçok karakterin ortaya çıkmasına zemin hazırlıyor. Loki’nin yanı sıra Hogun ve Odin gibi karakterlerle bu filmde tanışıyoruz.

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

The Avengers

Thor, The Avengers’ta Loki’yi durdurmaya çalışırken görülüyor. Thor, bu filmde Loki’yi yenmek için Iron Man, Black Widow, Hulk, Captain America gibi karakterlerle iş birliği yapıyor.

Filmin oyuncuları arasında şu isimler yer alıyor:

Spider-Man’i seviyor musunuz? Tobey Maguire’nin Spider-Man’inden sonra Örümcek Adam yapımlarını takip etmek oldukça zorlaştı. Bu nedenle Spider-Man izleme sırası hazırladık. Dilerseniz bu listeye de göz atabilirsiniz.

Thor: The Dark World

Thor: The Dark World, ilk filmin devamı olarak görülebilir. Bu filmde Thor’un karşısında Odin ve Asgard’ın bile üstesinden gelemediği bir düşman var. Thor, dünyayı bu kötülükten kurtarmak için büyük bir sorumluluk alacak.

The Avengers: Age of Ultron

Thor, The Avengers: Age of Ultron’da asanın çalınması üzerine başlayan savaşta yeniden görünüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mark Ruffalo, Robert Downey, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Elizabeth Olsen, Jeremy Renner gibi isimler bulunuyor.

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden en çok olumlu tepki toplayan filmdir. Thor, bu filmde Dr. Strange’den yardım istiyor.

The Avengers: Infinity War

Thor, bu filmde Thanos tarafından rehin tutuluyor. Onu kurtaracak kişiler ise yenilmezlerdir.

The Avengers: Endgame

Bu filmde Iron Man ve Nebula, uzay boşluğunda süzülürken takımın geriye kalan üyeleri için durumlar hiç de iyiye gitmiyor.

Thor: Love and Thunder

Dördüncü Thor filminin MCU hayranlarını gerçekten derinden etkilemesine çok az bir zaman kaldı. Filmde olaylar Thor’un Endgame’den sonra yaşananlardan ilerleyecek.

Exit mobile version