The Witcher Monster Slayer çıkış tarihi belli oldu

CD Projekt Red Cuma günü bir açıklama yaptı. Bu açıklamada, The Witcher evreninde geçen mobil cihazlar için Pokémon Go benzeri bir artırılmış gerçeklik oyunu olan The Witcher: Monster Slayer’ın çıkış tarihini duyurdu. Buna göre şirket, 21 Temmuz’da oyunun mobil cihazlar için piyasaya sürüleceğini açıkladı. Monster Slayer her iki platformda da ücretsiz olarak çıkacak.


İlginizi Çekebilir: The Witcher 3 küvet sahnesi PS1 grafikleriyle yeniden oluşturuldu


The Witcher Monster Slayer oyunu detayları

Monster Slayer’da etrafınızdaki dünyayı keşfedeceksiniz. Ayrıca AR özelliği ile tehditkar sanal canavarlarla savaşacaksınız. Hatta oyunun web sitesine göre, sizi Witcher serisinden ilham alan destansı maceralara iten görevler olacak. Oyunda sizi seçkin bir canavar avcısı olmanın ne demek olduğunun kalbine götüren hikaye odaklı görevlere devam edeceksiniz. Oyun ilk olarak Ağustos 2020’de duyurulmuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=Hj_sRbBiDHY

Bir Android akıllı telefon kullanıyorsanız; hemen şimdi Google Play’e giriş yaparak oyuna ön kayıt yaptırabilirsiniz. Bunu yaparsanız, oyunu başlar başlamaz oynayabileceksiniz. Ayrıca her canavar öldürme için size ekstra deneyim sağlayan özel bir kılıca sahip olacaksınız.

CD PROJEKT RED GÜNCELLEME YAYINLAYACAK

Duyuru, hit TV dizisini yayınlayan CD Projekt Red ve Netflix’in ev sahipliği yaptığı franchise’ın bir kutlaması olan WitcherCon’dan bir hafta önce geldi. Gösterinin ikinci sezonu hakkında daha fazla ayrıntı duymamız muhtemeldir. Bu yüzden etkinlikten bazı heyecan verici haberler ortaya çıkacak. Netflix zaten çok kısa bir teaser paylaştı. CD Projekt Red bir sonraki oyun için gen güncellemesini bu yıl yayınlayacak.

https://www.youtube.com/watch?v=t82JBXf9MPw

Exit mobile version