The Witcher 4 Onaylandı! Yeni Destan Geliştirmede

CD Projekt Red, The Witcher serisinde 4 olduğuna inanılan yeni bir oyunu duyurdu ve bu kez Unreal Engine 5'te yeni bir Witcher oyunları destanını başlattı.

CD Projekt Red, The Witcher serisinde 4 olduğuna inanılan yeni bir oyunun geliştirildiğini duyurdu. Oyun şirketi Witcher oyunlarının yeni bir destanı olabilecek şeyi başlattı. The Witcher 3: Wild Hunt 2015’te piyasaya çıkmıştı. Ancak dizi son birkaç yılda Thronebreaker: The Witcher Tales gibi yeni video oyunları aldı. Bir bütün olarak seri, canlı aksiyon TV’ye başarılı bir sıçrama yaptı. Netflix’in The Witcher serisi ekranlara yansıdı.

The Witcher video oyunu serisine yeni bir girişle ilgili birçok spekülasyon yapıldı. Cyberpunk 2077’nin feci lansmanı ve olumsuz basın dalgası, insanları CDPR’nin The Witcher serisinde yeni bir oyun duyuracağına ve oyunun piyasaya sürülmesinden dolayı üzülen izleyicilerin bir kısmını geri kazanmaya çalışacağına inandırdı. The Witcher TV şovunun artan başarısı, seri için yeni izleyicilerden yararlanmak adına yeni bir video oyununun iyi bir fikir olacağı anlamına da geliyordu.

The Witcher 4, Unreal Engine 5 Kullanabilir

The Witcher video oyun serisinin resmi web sitesi, bir Witcher 4’ün yolda olduğunu ve bir “destan” olarak takdim edildiğini ve bu da gelecekteki birden fazla sürüme işaret edebilecek olduğunu duyurdu. Bu yeni oyunun Epic Games ile çok yıllı bir anlaşmanın parçası olarak Unreal Engine 5’i kullanacağı ve gelecekte Unreal Engine’in olası yinelemelerini kullanan diğer oyunlara yol açacağı doğrulandı. Kısmen karın altına gömülmüş kırmızı gözlü bir Witcher madalyonunu gösteren önemli bir sanat eseri yayınlandı. Olası çıkış tarihleri ​​gibi oyunla ilgili daha fazla ayrıntı açıklanmadı.

https://twitter.com/Nibellion/status/1505945706061783054

Ne yazık ki The Witcher hayranları için oyunla ilgili ayrıntılar oldukça az. Ancak gelecekteki Witcher oyununu tanımlamak için kullanılan kelimelerin seçimi ilginç. Bir sonraki başlık, franchise için yeni bir destan başlatacak. Bu da oyuncuların Ciri veya belki de Rivialı Geralt gibi geri dönen Witcher karakterlerini göremeyecekleri anlamına gelebilir. Bunların hepsi şu an için net değil. Ancak CDPR daha önce üçlemenin tam da bu olarak tasarlandığını, bu da farklı kahramanların başrol oynadığı bir maceranın zamanının geldiği anlamına gelebileceğini belirtti.

The Witcher video oyunları aynı ayarı ve The Witcher romanlarındaki birçok karakteri kullanır. Ancak kendi hikayelerini anlatırlar. Bu nedenle, yeni destanın geliştiricileri, Ciri ve Wild Hunt’ın ötesinde yeni bir destansı hikaye başlatmakta özgürler. Witcher 4, eski oyunlardan çözülmemiş arsa çizgilerini de bitirebilir. Hayranların daha fazla haber için bir süre beklemesi gerekebilir, ancak görünüşe göre Witchers, The Witcher serisinin gelecekteki girişlerinde video oyunları dünyasına geri dönecek.

Exit mobile version